HomeCloudKoppelenAbonnement HBO Max via provider koppelen

Abonnement HBO Max via provider koppelen

Ben jij een grote fan van fantastische series en films, maar heb je geen zin om door talloze streamingdiensten te scrollen? Dan hebben wij goed nieuws voor jou! Het is nu mogelijk om je abonnement op HBO Max te koppelen aan je provider. Zo hoef jij niet meer apart in te loggen en kun je genieten van de nieuwste content zonder gedoe. Lees snel verder hoe je dit kunt doen!

Heb je al een account?

Heb je HBO Max al via je provider? Dan kun je deze eenvoudig aan je existing HBO-account koppelen. Hierdoor heb je toegang tot alle content die er te zien is.

Welk apparaat gebruik je?

Nu HBO Max in Nederland is gelanceerd, kun je ervoor kiezen om een ​​abonnement te nemen via je provider. Als je een abonnement hebt op HBO NL of HBO GO, heb je toegang tot HBO Max. Je kunt ook een nieuw abonnement afsluiten bij één van de ondersteunde providers.

Video: How to Sign In to HBO Max App on Any Smart TV

Elmo
Elmohttps://www.ptindustrieelmanagement.nl/
Hallo, ik ben Elmo van ptindustrieelmanagement.nl. Als technologie-enthousiasteling, social media expert en fervent reiziger ben ik altijd op zoek naar de nieuwste trends en innovaties. Mijn passie ligt in het verkennen van de sociale impact en culturele ontdekkingen die voortkomen uit deze ontwikkelingen. Volg mijn blog voor een verfrissend perspectief op de kruising van technologie, social media, reizen en de wereld van morgen.

Reviews

Gerelateerde berichten