HomeCloudVerwijderenJe account voor PlayStation™ Network sluiten

Je account voor PlayStation™ Network sluiten

Ben je klaar om afscheid te nemen van PlayStation™Network? Of het nu is omdat je overstapt naar een ander gaming platform of gewoon behoefte hebt aan een digitale detox, het sluiten van je account kan ontzettend bevrijdend zijn. Maar voordat je deze stap zet, zijn er wel wat belangrijke dingen die je moet weten. In dit artikel leggen we uit hoe jij jouw PSN-account kunt sluiten en waarom dat soms de beste keuze is voor gamers. Lees verder!

Hoe verwijder ik mijn account?

Als je besluit om je PlayStation™Network-account te sluiten, moet je weten dat dit een permanente actie is. Je zal niet in staat zijn om dezelfde account opnieuw aan te maken of je geschiedenis te herstellen. Voordat je doorgaat met het sluiten van je account, raden we je aan om de onderstaande informatie door te nemen.

Wat gebeurt er als jullie mijn account verwijderen?

Wanneer u uw account sluit, worden alle gegevens die zijn opgeslagen in uw account verwijderd. Dit betekent ook dat eventuele aankopen die u hebt gedaan met uw account niet meer beschikbaar zijn. Als u toegang wilt tot deze aankopen, moet u een nieuw account aanmaken en opnieuw betalen voor de aankopen.

Video: How to Delete Your Playstation Account (Easy 2023)

How to Delete Your Playstation Account (Easy 2023)

Reviews

Gerelateerde berichten