HomeCloudVerwijderenEen account toevoegen of verwijderen op Android

Een account toevoegen of verwijderen op Android

Met het toevoegen of verwijderen van een account op uw Android-telefoon kunt u op eenvoudige wijze toegang krijgen tot verschillende applicaties en services die beschikbaar zijn. In deze handleiding gaan we stap voor stap door hoe je binnen enkele minuten een nieuw account kunt toevoegen of verwijderen.

Een Google-account of ander account verwijderen van je telefoon

Als je een account wilt verwijderen dat is opgeslagen op je telefoon, volg dan deze stappen:

  1. Open ‘Instellingen
  2. Selecteer ‘Accounts
  3. Kies het account dat je wilt verwijderen
  4. Selecteer ‘Verwijder account

Uitgebreide uitleg van Android

Als je een account op je Android-toestel wilt toevoegen of verwijderen, moet je naar de ‘Instellingen‘ app gaan. Vervolgens selecteer je ‘Accounts en synchronisatie‘. Je ziet nu alle accounts die op je toestel zijn toegevoegd. Als je een account wilt toevoegen, kies je ‘Een account toevoegen‘. Er verschijnen nu verschillende opties, zoals Google, Exchange of WhatsApp. Kies degene die je wilt toevoegen en volg de aanwijzingen om het account in te stellen. Als je een bestaand account wilt verwijderen, selecteer je simpelweg het account dat je wilt verwijderen en kies dan ‘account verwijderen’.

Video: How to Remove Google Account and Add New Account

Elmo
Elmohttps://www.ptindustrieelmanagement.nl/
Hallo, ik ben Elmo van ptindustrieelmanagement.nl. Als technologie-enthousiasteling, social media expert en fervent reiziger ben ik altijd op zoek naar de nieuwste trends en innovaties. Mijn passie ligt in het verkennen van de sociale impact en culturele ontdekkingen die voortkomen uit deze ontwikkelingen. Volg mijn blog voor een verfrissend perspectief op de kruising van technologie, social media, reizen en de wereld van morgen.

Reviews

Gerelateerde berichten