HomeCloudKoppelenAccounts koppelen via Accountcentrum

Accounts koppelen via Accountcentrum

Ben jij het zat om steeds in te loggen op verschillende platformen en accounts? Dan hebben wij goed nieuws voor jou! Met de nieuwe functie van Facebook kun je nu gemakkelijk je Instagram- en Facebook-accounts aan elkaar koppelen. Dit betekent dat je voortaan beide kanalen kunt beheren vanuit één centraal punt, namelijk het Accountcentrum. In deze blogpost lees je alles over hoe je dit doet en wat de voordelen zijn van deze handige feature. Lees snel verder!

Je Instagram- of Facebook-account toevoegen aan een Accountcentrum

Als je een Instagram- of Facebook-account hebt, kun je deze toevoegen aan je Accountcentrum in AdWords. Je kunt dan zoekwoorden targeten op basis van wat mensen recent hebben gezocht of gepost op sociale media. Dit helpt je om nieuwe klanten te bereiken die wellicht nog niet bekend zijn met je merk of product.

Om een Instagram- of Facebook-account toe te voegen aan je Accountcentrum:

Ga naar het tabblad Campagnes in je AdWords-account. Klik op het + icoon en selecteer ‘Nieuwe campagne‘. Selecteer ‘Zoeknetwerk met Display Select‘ als ‘Campagnetype‘. Kies vervolgens bij ‘Netwerken‘ voor ‘Zoeknetwerk en Display Netwerk‘. Geef vervolgens de gewenste instellingen op voor je campagne.

Je Instagram- of Facebook-account verwijderen uit een Accountcentrum

Om je Instagram- of Facebook-account te verwijderen uit een Accountcentrum:

  1. Ga naar het tabblad ‘Accounts‘ in het Accountcentrum.
  2. Klik op het pictogram van het sociale netwerk dat je wilt verwijderen. Dit opent een nieuw venster.
  3. Klik in het nieuwe venster op de knop ‘Verwijder account‘.
  4. Bevestig deze actie door op de knop ‘Ja, account verwijderen‘ te klikken.

Instagram-app voor Android en iPhone, Instagram Lite-app voor Android

De Instagram-app is beschikbaar voor zowel Android als iPhone. U kunt ook de Instagram Lite-app gebruiken, die beschikbaar is voor Android.

Instagram.com via een mobiele browser

Als je een Instagram- of Facebook-account hebt, kan je deze toevoegen aan het Accountcentrum. Dit is een plek waar je al je social media-accounts kunt beheren. Het is handig om je accounts hier toe te voegen, zodat je niet steeds in en uit hoeft te loggen op elk sociaal netwerk. Als je een account toevoegt aan het Accountcentrum, kun je:

  • Inloggen op hetzelfde account op meerdere apparaten;
  • Berichten vanuit één app posten op alle sociale netwerken die je hebt toegevoegd;
  • Een melding ontvangen wanneer er iets gebeurt met een van je sociale netwerken;
  • Meer controle over wat er wordt gepost en wanneer.

Video: Instagram account koppelen aan je Facebook Pagina

Elmo
Elmohttps://www.ptindustrieelmanagement.nl/
Hallo, ik ben Elmo van ptindustrieelmanagement.nl. Als technologie-enthousiasteling, social media expert en fervent reiziger ben ik altijd op zoek naar de nieuwste trends en innovaties. Mijn passie ligt in het verkennen van de sociale impact en culturele ontdekkingen die voortkomen uit deze ontwikkelingen. Volg mijn blog voor een verfrissend perspectief op de kruising van technologie, social media, reizen en de wereld van morgen.

Reviews

Gerelateerde berichten