HomeAutomatiseringAfdrukstand wijzigen in Word

Afdrukstand wijzigen in Word

Wanneer je een website of blog wilt maken, dan is het van belang om goed te weten wat de afdrukstand van een pagina is. In dit artikel leggen we uit hoe je de afdrukstand van een pagina in in Word Liggend of Staand kunt wijzigen.

Werken met secties

Het wijzigen van een pagina in Liggend of Staand is erg eenvoudig. Je hebt alleen maar nodig om de cursor op je pagina te zetten en de linker muisknop te hanteren. Informatie over secties is hieronder beschreven.

Sectie kiezen: In het hoofdmenu vind je verschillende secties: Edit -> Sections, of je kunt secties aanmaken door onderaan op de pagina naar het kleine icoon ‘Secties aanmaken‘ te zoeken en daarna op ‘Aanmaak secties‘.

Sectie activeren: Als je nu de cursor op je pagina zet en de linker muisknop draait, verschijnt er een pop-up informatievenu. Hierin staat in welke orde de secties zijn ingesteld. Klik nu op het groene gedeelte van één van de secties om die in actief te stellen.

Een deel van een document wijzigen in Liggend

Als u een pagina wilt wijzigen in Liggend of Staand, neem dan eerst de tijd om het document te bekijken. Als u het document wilt wijzigen op mobiel, moet u hier voorafgaand aan ingeven wat er nodig is om het document te openen.

Wanneer u het document wilt openslaan of bestanden willen verwijderen, kan dat op verschillende manieren: door het document in Liggend of Staand te bekijken en onderaan de pagina “Open in” of “Verwijderen” naar “Bestandsgrootte” te klikken, door het bestand (of de laadselementen van het bestand) op je desktop aan te maken en dan naar de map naast dit bestand toe te gaan waarin alle bestandsbestanden van dit type zijn georganiseerd. Daaruit kan direct worden verwijderd met behulp van de muis.

Video: Microsoft Word – Change page orientation to landscape or portrait

Microsoft Word – Change page orientation to landscape or portrait

Elmo
Elmohttps://www.ptindustrieelmanagement.nl/
Hallo, ik ben Elmo van ptindustrieelmanagement.nl. Als technologie-enthousiasteling, social media expert en fervent reiziger ben ik altijd op zoek naar de nieuwste trends en innovaties. Mijn passie ligt in het verkennen van de sociale impact en culturele ontdekkingen die voortkomen uit deze ontwikkelingen. Volg mijn blog voor een verfrissend perspectief op de kruising van technologie, social media, reizen en de wereld van morgen.

Reviews

Gerelateerde berichten