HomeCloudAgenda-afspraken beheren in Gmail

Agenda-afspraken beheren in Gmail

Agenda-afspraken beheren kan een tijdrovend proces zijn, vooral als je veel afspraken hebt. Gelukkig kan de Gmail-app je hierbij helpen! In deze artikel leer je hoe je gebruik van de krachtige functies in Gmail kunt maken om al je agenda-afspraken te beheren en organiseren.

Afspraken plannen rechtstreeks vanuit uw inbox

Wanneer u een Gmail-gebruiker bent, kunt u uw e-mailberichten gebruiken om afspraken te maken in plaats van een aparte agenda-app. Dit kan handig zijn als u niet constant wilt schakelen tussen verschillende apps. Bovendien kunt u ervoor kiezen om afspraken rechtstreeks vanuit uw inbox te plannen.

Om dit te doen, hoeft u alleen maar op de knop ‘Afspraak maken‘ te klikken die boven aan uw inbox wordt weergegeven. Vervolgens kunt u de details van de afspraak invoeren, inclusief de datum, tijd en locatie. U kunt ook andere Gmail-gebruikers toevoegen aan de afspraak door hun e-mailadres in te voeren. Als alles is ingevuld, klikt u op ‘Opslaan‘.

Uw dagelijkse agenda opvragen in Gmail

Als u een Gmail-gebruiker bent, kunt u eenvoudig uw dagelijkse agenda opvragen in uw inbox. U hoeft hiervoor alleen maar naar de bovenkant van het scherm te gaan en op het tabblad ‘Agenda‘ te klikken. Alle afspraken die u hebt staan, worden dan weergegeven in een overzichtelijke lijst.

Agendareacties filteren uit uw Gmail-inbox

Als u een druk leven leidt, kunnen alle e-mails die binnenkomen soms overweldigend zijn. Gmail heeft een aantal geweldige functies om ervoor te zorgen dat u alleen de e-mails ontvangt die u wilt, waaronder de mogelijkheid om agenda-afspraken te filteren.

Video: Google Agenda Afspraken maken en bewerken

Google Agenda Afspraken maken en bewerken

Reviews

Gerelateerde berichten