HomeCloudKoppelenAgenda koppelen met Apple Calendar

Agenda koppelen met Apple Calendar

Ben jij het zat om belangrijke afspraken te missen omdat je agenda niet gesynchroniseerd is? Dan hebben wij goed nieuws voor jou! In deze blogpost laten we zien hoe je jouw agenda kunt koppelen met Apple Calendar, zodat je nooit meer een afspraak vergeet. Of je nu op zoek bent naar een handige manier om privé- en werkafspraken te beheren of simpelweg wilt voorkomen dat er iets door de mazen van het net glipt – dit artikel geeft jou alle tips en tricks die je nodig hebt om optimaal gebruik te maken van jouw agenda. Klaar om georganiseerd te worden? Lees snel verder!

Agenda koppelen via de instellingen (iPhone)

In de instellingen van je iPhone kun je eenvoudig je agenda koppelen met Calendar. Hierdoor heb je altijd en overal toegang tot je agenda, waardoor je nooit meer iets hoeft te missen.

Agenda koppelen via iCloud

Apple Calendar en iCloud zijn een geweldige combinatie om je agenda bij te houden. Je kunt iCloud gebruiken om je Apple Calendar-agenda op al je apparaten te synchroniseren.

Om iCloud te gebruiken met Apple Calendar, moet je eerst iCloud inschakelen op al je apparaten. Ga naar de Instellingen-app op je iPhone of iPad en tik vervolgens op [Je naam]. Selecteer ‘iCloud‘ in het menu en zorg ervoor dat de schakelaar naast ‘Agenda’s‘ is ingeschakeld. Op je Mac ga je naar System Preferences > iCloud. Zorg ervoor dat er een vinkje staat bij ‘Agenda’s‘. Als je meerdere accounts hebt in Apple Calendar, selecteer dan de account waarmee je iCloud wilt gebruiken.

Als je iCloud hebt ingeschakeld voor Apple Calendar, worden alle nieuwe gebeurtenissen die je toevoegt automatisch gesynchroniseerd met al je andere apparaten.

Video: How to Sync Google Calendar with Apple Calendar

Elmo
Elmohttps://www.ptindustrieelmanagement.nl/
Hallo, ik ben Elmo van ptindustrieelmanagement.nl. Als technologie-enthousiasteling, social media expert en fervent reiziger ben ik altijd op zoek naar de nieuwste trends en innovaties. Mijn passie ligt in het verkennen van de sociale impact en culturele ontdekkingen die voortkomen uit deze ontwikkelingen. Volg mijn blog voor een verfrissend perspectief op de kruising van technologie, social media, reizen en de wereld van morgen.

Reviews

Gerelateerde berichten