HomeCloudKoppelenAirPods Pro koppelen

AirPods Pro koppelen

Ben jij de trotse eigenaar van een paar AirPods Pro, maar weet je niet hoe je ze moet koppelen met jouw apparaat? Maak je geen zorgen, wij hebben alle informatie die je nodig hebt om te genieten van het beste geluid en gemak dat deze draadloze oordopjes te bieden hebben! In dit artikel leer je stap voor stap hoe je jouw AirPods Pro kunt koppelen aan verschillende apparaten. Dus leun achterover en ontdek de eenvoudige manier om te genieten van muziek en telefoongesprekken zonder gedoe met draden.

Apple oordopjes koppelen met een iPhone, iPad of iPod touch

Volg deze stappen om oordopjes te koppelen aan je iPhone, iPad of iPod touch:

 1. Zorg ervoor dat je Apple oordopjes in de oplaadcase zitten.
 2. Open de deksel van de oplaadcase.
 3. Op je iOS-apparaat, ga naar Instellingen > Bluetooth en zorg ervoor dat Bluetooth is ingeschakeld.
 4. Houd de aan/uit-knop op de achterzijde van de oplaadcase ingedrukt totdat het statuslampje knippert wit en er een melding wordt weergegeven op je apparaat dat er een nieuw apparaat is gevonden.
 5. Selecteer “AirPods” in de lijst met gekoppelde apparaten op je apparaat.

Apple oordopjes koppelen met een Apple Watch

AirPods Pro kunnen draadloos worden gekoppeld aan een Apple Watch. Dit maakt het gemakkelijk om audio van je Apple Watch naar je oordopjes te streamen, zodat je tv-programma’s of podcasts kunt beluisteren terwijl je aan het hardlopen bent of in de sportschool bent.

Apple oordopjes koppelen met een Mac

Om je oordopjes met je Mac te koppelen, volg je deze simpele stappen:

 1. Open het menu ‘Systeemvoorkeuren‘ en selecteer ‘Bluetooth‘. Zorg ervoor dat Bluetooth is ingeschakeld.
 2. Houd de aan/uit-knop op de achterzijde van de AirPods Pro gedurende ongeveer 5 seconden ingedrukt totdat het statuslampje wit oplicht. Dit betekent dat de AirPods Pro in de modus ‘Koppelen‘ staat.
 3. Selecteer je AirPods Pro in het lijstje met apparaten dat verschijnt in het Bluetooth-menu. Je Mac zal een code weergeven die overeenkomt met de code die op het statuslampje van je AirPods Pro wordt weergegeven. Als de codes overeenkomen, klik dan op ‘Doorgaan‘.
 4. Je oordopjes zijn nu gekoppeld met je Mac!

Apple oordopjes koppelen met een Apple TV

Om je oordopjes te koppelen aan een Apple TV, volg je deze eenvoudige stappen:

 • Zorg ervoor dat je oordopjes en Apple TV aan hebt staan.
 • Houd de aan/uit-knop van je AirPods Pro ingedrukt totdat het Wit knipperende LED-lampje verschijnt. Dit betekent dat de AirPods in de modus ‘Zoeken naar apparaat‘ staan.
 • Ga naar Instellingen > Bluetooth op je Apple TV en selecteer vervolgens je AirPods Pro uit de lijst met apparaten.

Video: How to setup Airpods Pro into pairing mode and pair with Iphone XR

Elmo
Elmohttps://www.ptindustrieelmanagement.nl/
Hallo, ik ben Elmo van ptindustrieelmanagement.nl. Als technologie-enthousiasteling, social media expert en fervent reiziger ben ik altijd op zoek naar de nieuwste trends en innovaties. Mijn passie ligt in het verkennen van de sociale impact en culturele ontdekkingen die voortkomen uit deze ontwikkelingen. Volg mijn blog voor een verfrissend perspectief op de kruising van technologie, social media, reizen en de wereld van morgen.

Reviews

Gerelateerde berichten