HomeCloudKoppelenAirPods verbinden met je Samsung telefoon

AirPods verbinden met je Samsung telefoon

Ben jij een trotse eigenaar van Apple AirPods, maar heb je onlangs een Samsung-telefoon gekocht en ben je nu in de war over hoe je deze twee apparaten met elkaar kunt verbinden? Maak je geen zorgen! We hebben het antwoord voor jou. In dit artikel leggen we stap voor stap uit hoe je jouw AirPods gemakkelijk en snel kunt koppelen aan jouw Samsung-telefoon. Dus pak jouw AirPods erbij en laten we beginnen!

AirPods met een Samsung telefoon

Samsung telefoons gebruiken Bluetooth om verbinding te maken met andere apparaten, zoals AirPods. Om je oortjes te kunnen gebruiken met een Samsung telefoon, moet je deze eerst koppelen.

Alternatieven

Samsung heeft sinds enige tijd zijn eigen draadloze oordopjes, de Galaxy Buds. Deze oordopjes werken prima in combinatie met een Samsung smartphone. Mocht je toch liever de AirPods gebruiken, dan is er gelukkig ook een manier om deze te koppelen aan je Samsung toestel.

De Samsung Galaxy Buds 2 Pro

Als je een Samsung-telefoon hebt, kun je de Galaxy Buds 2 Pro-oordopjes gebruiken om draadloos te luisteren naar muziek of audio. Hieronder vind je uitgebreide instructies over hoe je de oordopjes met je Samsung-telefoon moet koppelen.

  1. Zorg ervoor dat de Galaxy Buds 2 Pro en je Samsung-telefoon dichtbij elkaar zijn.
  2. Open de Galaxy Wearable-app op je telefoon.
  3. Selecteer in de app “Oordopjes” in het menu aan de bovenkant van het scherm.
  4. Klik op de knop “Nu koppelen“. Het oogpictogram in de rechterbovenhoek van het scherm zal knipperen als er een verbinding wordt gemaakt tussen je telefoon en de oordopjes.
  5. Je zult nu een melding zien dat er een firmware-update beschikbaar is voor de oordopjes.

De AirPods op je Samsung telefoon

Volg de onderstaande stappen om de oortjes te verbinden met je Samsung telefoon:

  1. Zorg ervoor dat de oortjes in hun case zitten en dat deze case is opgeladen.
  2. Open de case-deksel en activeer de bluetooth op je telefoon.
  3. Zoek naar “AirPods” in het bluetoothoverzicht van je telefoon en selecteer deze om ze te koppelen.
  4. Je oortjes zijn nu gekoppeld aan je Samsung telefoon en kunnen worden gebruikt om mee te luisteren naar muziek of andere audio.

Video: AirPods op Android gebruiken: instellen doe je zo

Elmo
Elmohttps://www.ptindustrieelmanagement.nl/
Hallo, ik ben Elmo van ptindustrieelmanagement.nl. Als technologie-enthousiasteling, social media expert en fervent reiziger ben ik altijd op zoek naar de nieuwste trends en innovaties. Mijn passie ligt in het verkennen van de sociale impact en culturele ontdekkingen die voortkomen uit deze ontwikkelingen. Volg mijn blog voor een verfrissend perspectief op de kruising van technologie, social media, reizen en de wereld van morgen.

Reviews

Gerelateerde berichten