HomeSocial MediaAlle troffeeen verzamelen op Snapchat

Alle troffeeen verzamelen op Snapchat

Snapchat is een fenomeen sinds het in 2011 werd gelanceerd. Het is een socialmediakanaal dat gebruikers in staat stelt foto’s en video’s te delen die slechts tijdelijk zichtbaar zijn.

We beginnen met de basis. Om Snapchat leuk te maken, kan je trofeeën winnen: Om een ​​trofee te behalen, moet je een bepaalde activiteit uitvoeren in de app. Dit kan bijvoorbeeld het maken van een Snap, het toevoegen van een vriend of het bekijken van een Story. Wanneer je een bepaalde activiteit voltooit, ontvang je een melding dat je een trofee hebt behaald.

Als je alle trofeeën wilt verzamelen, moet je dus gewoon de app regelmatig gebruiken en proberen alle verschillende functies uit te proberen. We hebben hieronder de lijst met alle beschikbare trofeeën voor je opgesteld, zodat je weet waar je naar moet zoeken.

Alle troffeeen verzamelen op Snapchat

Wanneer je alle trofeeën wilt verzamelen op Snapchat, moet je eerst weten wat voor soort trofeeën er zijn. Er zijn twee types: de gewone trofeeën en de geheime trofeeën. Gewone trofeeën kun je verdienen door bepaalde dingen te doen in de app, zoals een aantal snaps sturen of een aantal filters gebruiken. Geheime trofeeën daarentegen zijn moeilijker te verkrijgen en vereisen meestal dat je iets doet dat niet iedereen weet.

Om alle gewone trofeeën te verzamelen, moet je de volgende dingen doen:

  • Stuur 50 snaps
  • Gebruik 10 filters
  • Maak 5 snaps met geotags
  • Verdien 100 video-chats
  • Scan 10 QR-codes
  • Verbind je Snapchat-account aan Facebook
  • Voltooi 5 termijnen in Snapkidz

De meeste van deze taken zijn vrij eenvoudig uit te voeren, maar sommige kunnen wat tijd en moeite kosten.

Snapchat score

Snapchat heeft een aantal verschillende trofeeën die je kunt verzamelen. Sommige zijn makkelijker te krijgen dan andere, maar ze zijn allemaal leuk om te hebben. Je Snapchat-score is een getal dat bijhoudt hoe vaak je Snaps verstuurt en ontvangt. Hoe meer je Snaps stuurt en ontvangt, hoe hoger je score wordt. Je kunt ook andere dingen doen om je score te verhogen, zoals Snapchats met vrienden delen of een Snapcode scannen.

Video

Video’s zijn een geweldige manier om je trofeeën te verzamelen op Snapchat. Je kunt ze maken met behulp van de foto- en video-editor, of je kunt ze rechtstreeks vanuit de app opslaan. Snapchat heeft ook een aantal leuke filters die je kunt toepassen op je video’s, dus wees creatief!

Wisselen tussen camera’s

Als je eenmaal begint met het verzamelen van trofeeën op Snapchat, wil je natuurlijk ook alle mogelijke trofeeën verzamelen. Gelukkig is het erg eenvoudig om tussen de verschillende camera’s te wisselen, zodat je geen enkele trofee hoeft te missen.

Om tussen de camera’s te wisselen, volg je gewoon de onderstaande stappen:

  • Open Snapchat en tik op het pictogram van de tweede camera in de rechterbovenhoek van het scherm.
  • Je ziet nu een live preview van wat er wordt opgenomen door de andere camera. Je kunt ook tussen de voor- en achteruitkijkkamera’s wisselen door op het icoontje ernaast te tikken.
  • Wanneer je tevreden bent met de andere camera, tik je gewoon op het scherm om uit te zoomen en terug naar het hoofdscherm van Snapchat te gaan.

Grote letters

Eén van de meest symbolische trofeeën is de ‘Grote Tekst’-trofee. Deze kun je verdienen door 10 snaps te sturen met grote letters. Het maakt niet uit wat je precies schrijft, als je maar gebruik maakt van de grootste lettertype-optie.

Wanneer je de Grote Tekst-trofee hebt verdiend, verschijnt er een animatie van een lieveheersbeestje dat op een bloem terechtkomt. Dit is hét bewijs dat je deze trofee gehaald hebt.

Zaklamp

Een zaklamp is een handig hulpmiddel om licht mee te maken in het donker. Snapchat biedt een zaklamptrofee aan als je 10 verzendt of ontvangt.

Zomer

De zomer is een populaire tijd op Snapchat. Veel mensen gebruiken de app om foto’s en video’s te delen van hun vakantie, feestjes en andere activiteiten. Het is ook een goede manier om in contact te blijven met vrienden en familie die je niet kunt zien.

Er zijn verschillende manieren waarop je trofeeën kunt verzamelen in de zomer. Een van de gemakkelijkste manieren is door gewoon veel te snapchatten. Hoe meer je snapchat, hoe meer trofeeën je kunt verzamelen. Er zijn ook speciale gebeurtenissen die plaatsvinden in de zomer, zoals het World Cup-voetbaltoernooi, waar je extra trofeeën kunt verzamelen door bepaalde acties uit te voeren.

Telefoon

Er zijn een aantal verschillende telefoon-gerelateerde trofeeën die je kunt verdienen op Snapchat. Om deze allemaal te verzamelen, zul je moeten doorgaan met het gebruik van de app voor een langere tijd en ook veel verschillende dingen uitproberen.

De eerste telefoon-gerelateerde trofee is de ‘Nieuwsgierige Snapper‘. Deze verdien je door het bekijken van 10 Stories in één dag. Je kunt ook de ‘Verbazingwekkende Snapper‘ verdienen door 100 Stories in één dag te bekijken. Als je 500 Stories in totaal bekijkt, ontvang je de ‘Geweldige Snapper‘-trofee.

Om de ‘Beste Vriend‘-trofee te verdienen, moet je iemand toevoegen aan je Best Friends-lijst en dan samen minimaal 3 dagen lang 50 Snapchats sturen of ontvangen. De ‘Eeuwige Beste Vriend‘-trofee is iets moeilijker te bereiken.

Video: All Snapchat Trophies

Elmo
Elmohttps://www.ptindustrieelmanagement.nl/
Hallo, ik ben Elmo van ptindustrieelmanagement.nl. Als technologie-enthousiasteling, social media expert en fervent reiziger ben ik altijd op zoek naar de nieuwste trends en innovaties. Mijn passie ligt in het verkennen van de sociale impact en culturele ontdekkingen die voortkomen uit deze ontwikkelingen. Volg mijn blog voor een verfrissend perspectief op de kruising van technologie, social media, reizen en de wereld van morgen.

Reviews

Gerelateerde berichten