HomeGamingAlles over een discord bot

Alles over een discord bot

Discord is een gratis messagingplatform dat onder andere gebruikt wordt voor gaming, voice chat en vrije discussies. Het is populair onder gamers, makers, developers, hackers, educators en studenten. Discord bots zijn mooi om je server of chatroom te vergroten of speciaal voor functies zoals automation van banen in je auto-botting Discord server. Er zijn verschillende Discord servers populair onder gamers. Zo kan je bijvoorbeeld een server voor Hearthstone, League of Legends of Minecraft beheren. Ook kun je er exposities over verzorgen of even lekker iets uit de vaardigheden halen.

Bot aanmaken

Welke discord bot je ook maakt, het is belangrijk dat je goed kijkt wat er precies gebeurt als iemand in je chatroom post. Dit leert je bijvoorbeeld door te kijken wat er allemaal is verzonden tijdens een demonstratie.

Bot programmeren

Het maken van een discord bot is een heel vakantie- of plezieridee. Je behoort alleen de juiste software in te stellen en het klinkt misschien wat moeilijk, maar het werkt uitstekend! Ik geef je hieronder een aantal tips om je bot te maken.

  1. Ga naar https://discordapp.com/ and download de software. Bijna iedereen gebruikt Discord als communicatiemiddel, dus het is goed mogelijk dat je thuis ook al een account hebt. Maak bovendien een account met je voornaam en e-mailadres, want die zullen we nodig hebben voor de botscriptten die we gaan toevoegen aan onze website.
  2. Klik op ‘Start’ op de homepagina van Discord en vul je accountinformatie in (gevens die we nodig zullen krijgen). Klik vervolgens op ‘Configure your server’ en ga naar ‘Settings’ om alle variabelen over je server in te stellen.

Video: Discord Bot maken zonder moeilijk scripten! | Discord Tutoral #1

Elmo
Elmohttps://www.ptindustrieelmanagement.nl/
Hallo, ik ben Elmo van ptindustrieelmanagement.nl. Als technologie-enthousiasteling, social media expert en fervent reiziger ben ik altijd op zoek naar de nieuwste trends en innovaties. Mijn passie ligt in het verkennen van de sociale impact en culturele ontdekkingen die voortkomen uit deze ontwikkelingen. Volg mijn blog voor een verfrissend perspectief op de kruising van technologie, social media, reizen en de wereld van morgen.

Reviews

Gerelateerde berichten