HomeGamingAmiibo en Animal Crossing

Amiibo en Animal Crossing

Amiibo is het toestel waarmee je in Animal Crossing: New Horizons contact kunt leggen met andere spelers online. Je kunt er virtuele items in verwachten als je een amiibo van een bekende persoon uit de voorgaande games in Animal Crossing: Happy Home Designer of Animal Crossing: City Folk gebruikt.

Wat zijn amiibo?

Amiibo zijn verschillende figuurmodellen van populaire superhelden uit de games Animal Crossing: New Horizons en andere games. Je kunt ze in Animal Crossing: New Horizons gebruiken om je eigen personage te maken en mee te doen aan speelfuncties in het spel.

Wat doen amiibo in Animal Crossing: New Horizons?

In Animal Crossing: New Horizons kun je amiibo gebruiken om in te spelen. Amiibo is een speciale adapter die je in de game kan voegen. Hiermee kan je door middel van amiibo-figuren personages, accessoires en andere dingen in de game invoegen. Zo kan je bijvoorbeeld etenswaren of schaarden voor je huis vinden. De personages die via amiibo zijn aangepast zijn Jack Skellington, Huey, Dewey en Louie, Tim Burton en Hello Kitty.

Bewoners uitnodigen met amiibo-kaarten

Eigenlijk is een amiibo een figuur dat uit plastic is gebaseerd op een levende dier of plant. Hiervoor werden door Nintendo specifieke animaties gemaakt, die in Animal Crossing: New Horizons ingebouwd worden. Zo geven je gastspelers bijvoorbeeld aan hoeveel melk het dier wel of niet drinkt. Het is ook mogelijk om extra items te winnen door zo’n figuur te spelen of hem als geschenk aan te bieden aan andere spelers.

Video: ZÓ WERKT AMIIBO!! WELKOM FRETT! 😍 // Animal Crossing New Horizons

Elmo
Elmohttps://www.ptindustrieelmanagement.nl/
Hallo, ik ben Elmo van ptindustrieelmanagement.nl. Als technologie-enthousiasteling, social media expert en fervent reiziger ben ik altijd op zoek naar de nieuwste trends en innovaties. Mijn passie ligt in het verkennen van de sociale impact en culturele ontdekkingen die voortkomen uit deze ontwikkelingen. Volg mijn blog voor een verfrissend perspectief op de kruising van technologie, social media, reizen en de wereld van morgen.

Reviews

Gerelateerde berichten