HomeGamingApex Legends voor Nintendo Switch

Apex Legends voor Nintendo Switch

Apex Legends is een van de meest populaire battle royale games en heeft nu eindelijk ook een versie voor de Nintendo Switch. Nu kunnen gamers op alle platforms genieten van de intense actie, unieke gameplay-mechanismen en diepte aan personages die Apex Legends biedt. Laten we eens kijken naar wat dit betekent voor de toekomst van Apex Legends op de Switch!

Apex Legends komt naar de Nintendo Switch

Apex Legends is een free-to-play battle royale spel dat is ontwikkeld door Respawn Entertainment en uitgegeven door Electronic Arts. Het spel is in februari 2019 gelanceerd voor Microsoft Windows, PlayStation 4 en Xbox One.

In Apex Legends speel je in teams van drie personen en moet je de laatste overlevende team zijn. Er zijn veel verschillende wapens en legendarische objecten verstopt op de map, die je kunt gebruiken om je vijanden te verslaan. Je kunt ook gebruik maken van Apex Packs om nieuwe cosmetische items te krijgen voor je personage.

Apex Legends is een leuk en uitdagend spel dat zeker de moeite waard is om te proberen. Als je fan bent van battle royale spellen, dan moet je dit zeker eens checken!

Hoe Apex Legends voor Switch te downloaden

Apex Legends is nu officieel voor Nintendo Switch en kan worden gedownload via de Nintendo eShop. Volg de onderstaande stappen om het spel te downloaden:

  1. Ga naar de Nintendo eShop op je Switch.
  2. Zoek naar Apex Legends in de zoekbalk.
  3. Selecteer Apex Legends in de lijst met resultaten.
  4. Selecteer ‘Download‘ om het spel te downloaden en voltooi de aankoop als je dat nog niet hebt gedaan.

Een titel om te spelen waar je maar wilt en tegen wie je maar wilt

Apex Legends is nu officieel voor Nintendo Switch, waardoor spelers overal en altijd kunnen genieten van hun favoriete battle royale-game. Het is echter niet alleen de Switch-versie die hier voordeel van heeft, maar ook de spelers zelf. Dankzij de portabiliteit van de Switch kunnen spelers hun game meenemen naar vrienden, slaapkamers of zelfs het buitenland en er onderweg makkelijk mee blijven spelen.

Video: Apex legends season 15 nintendo switch gameplay #128

Apex legends season 15 nintendo switch gameplay #128

Reviews

Gerelateerde berichten