HomeAutomatiseringAppleApple ID aanmaken

Apple ID aanmaken

Je bent al lid van een sociale media netwerk? Je bent bezig met je eigen bedrijf? Dan is het zaak om je Apple ID aan te melden. Hieronder vind je alle informatie die je nodig hebt om jouw account aan te melden.

Apple ID

Het aanmaken van een Apple ID is erg gemakkelijk. Voordat je begint, moet je alleen even een gebruikersnaam en wachtwoord opvragen. Je kunt deze ook aan iedereen geven die je wil toegang tot je iTunes-, App Store- of iBooks-account. Als je alles hebt ingevuld, kun je aan de slag met het creëren van jouw account!

Je Apple ID kan bestaan uit twee elementen: een Gebruikersnaam en wachtwoord (emailadres) en een wachtwoord. Je kunt ervoor kiezen om zowel één wachtwoord als één Gebruikersnaam te gebruiken voor alle applicaties waarin je actief bent (zoals iTunes en App Store). Opmerking: indien je naar de website van Apple gaat om onder andere info over iCloud te verzamelen, wordt je wachtwoord automatisch opgeslagen in iCloud. Je kan hierdoor altijd jouw wachtwoord offline accesseren, zonder dat dit iets met jouw account bij Apple aangaat.

Apple ID aanmaken (iPad/iPhone)

Apple ID is een account dat je kunt aanmaken op het internet op je iPad of iPhone. Hiermee kan je online gebruiken van de functies en diensten van Apple. Zo kan je bijvoorbeeld online shoppen, bellen, filmpjes bekijken of songs downloaden. Na aanmaken van je account ontvang je ook e-mailadressen met betrekking tot alle diensten die je met Apple kan gebruiken.

Verificatie

Wanneer je een nieuwe Apple ID aanmaakt, of je voor het eerst gaat gebruiken voor je Apple account, moet je wel controleren of je juist bent ingelogd. Je kan dit controleren door in het menu van de App Store te kiezen voor ‘Inloggen‘. Je ziet dan direct of er passende waarden bij staan die overeenkomen met de gegevens die je aangeeft.

Apple ID aanmaken (Mac)

Wil je een Apple ID aanmaken op je Mac? Dan kun je het volgende doen:

  1. Op het scherm van je Mac open de knoppen: “Menu” -> “Ondersteuning” -> “Apple ID”.
  2. Klik op “Aanmelden met wachtwoord” en vul daar het wachtwoord in dat je gedurende het signaalproces opgeeft.
  3. Vul alles in en druk op vervolgafdruk om de aanmelding door te geven.

Video: Uitleg Apple ID aanmaken

Elmo
Elmohttps://www.ptindustrieelmanagement.nl/
Hallo, ik ben Elmo van ptindustrieelmanagement.nl. Als technologie-enthousiasteling, social media expert en fervent reiziger ben ik altijd op zoek naar de nieuwste trends en innovaties. Mijn passie ligt in het verkennen van de sociale impact en culturele ontdekkingen die voortkomen uit deze ontwikkelingen. Volg mijn blog voor een verfrissend perspectief op de kruising van technologie, social media, reizen en de wereld van morgen.

Reviews

Gerelateerde berichten