HomeAutomatiseringAppleBerichten blokkeren of filteren iPhone

Berichten blokkeren of filteren iPhone

iPhone is een smartphone met een scherm van 4 inch, beschikbaar op de markt van de Apple Inc. Het apparaat is ontworpen door Steve Jobs in 2007 en is sinds dat moment al het meest gebruikte toestel in de wereld. In dit artikel lees je hoe je berichten blokkeren en filteren op je iPhone.

Berichten van een specifieke persoon of specifiek nummer blokkeren

Je hebt een bericht van specifieke persoon of nummer gehoord dat je niet wilt lezen? Dan kun je hem blokkeren of filteren.

Blokkeren: Zo kan je een bericht met een specifieke naam of nummer blokkeren. Je kunt dit doen door op het berichtje te klikken en dan op “Blokkeer“. Je krijgt daarna de mogelijkheid om de berichtbundel te blokkeren voor alle leden van je omgeving of alleen voor jouzelf toegankelijk te maken. Het bericht blijft totdat je het weer langsgeeft aan anderen of het verwijderd.

Filteren: Je kunt ook filterberichten toevoegen aan je profiel. Dit doe je door het berichtje in “Berichten” op te zoeken en dan direct links naar de filtereigenschappen onderaan bij het berichtje te selecteren.

Spam of reclame melden

Je iPhone is misschien als een soort veiligheidsslot voor je privéleven gaan functioneren. Je wilt er niet aan herinnerd worden door reclameboodschappen die je ongewenste berichten blokkeren, filteren en melden. Maar wat doet Apple als je geen bericht meer wilt ontvangen?

Natuurlijk kun je het bericht opnieuw laten verschijnen of hem weigeren om het te verwerken. Als je het bericht wilt laten verwijderen zonder dat hij in jouw mailbox terechtkomt, dan moet je dit doen via de “Berichten” app van de iPhone. Ga naar “Berichten” en druk op het icoon van het bericht dat je wilt verwijderen. Klik dan op “Verwijder“. Je kunt ook alle berichten weigeren om ze te verwerken door ze aan te vinken te maken in de app “Berichten“.

Video: Telefoonnummers blokkeren op de iPhone

Telefoonnummers blokkeren op de iPhone

Reviews

Gerelateerde berichten