Bit.ly voor sociale media

Facebook, Twitter, LinkedIn, Google+, en Instagram – iedereen heeft sociale media. Maar hoe verkort je je URL’s voor alle platforms? Bit.ly verkort je URL’s voor sociale media. Hieronder vind je een overzicht van de verschillende features die Bit.ly heeft om sociale media te verkorten.

Bit.ly is een gratis softwareprogramma dat je kunt downloaden op vrijwel alle computers. Met Bit.ly kun je snel en eenvoudig allerlei informatie verkorten naar sociale media sites zoals Facebook, Twitter, LinkedIn, Google+, en Instagram. Bit.ly is erg gebruiksvriendelijk en het is altijd mogelijk om rapportages in te zien over welke pagina’s het programma goed werkt en wat er nog aan extra functies kan bijgevoegd worden.

Wat is Bitly?

Bitly is een online tool die je kan gebruiken om je URL’s voor sociale media te verkorten. Het is heel gemakkelijk om met Bitly URLs te werken. Je kunt bijvoorbeeld blogposts, foto’s en video’s laten zien door deze URLs op sociale media te plaatsen. Met Bitly bespaar je tijd en energie door je URL’s niet alleen te verkorten, maar ook juist precies in het juiste formaat op sociale media toe te voegen.

Bit.ly, hoe werkt het?

Ga naar Bit.ly en klik op ‘Verkorte URL’ (of ga naar www.bit.ly en klik op ‘Verkorte URL’ in het menu bovenaan). Schrijf in het veld dat je wilt verkorten en klik op ‘Verwerken’.

Video: How to Use Bitly for Beginners | Customize & Shorten Links with Bitly

How to Use Bitly for Beginners | Customize & Shorten Links with Bitly

Reviews

Gerelateerde berichten