HomeCloudBlu-ray discs rippen naar pc

Blu-ray discs rippen naar pc

Blu-ray discs bieden de hoogste kwaliteit audio- en video-ervaring, maar om er echt het meeste uit te halen moet je ze rippen naar je computer. In dit artikel gaan we bespreken hoe je Blu-ray discs naar de harde schijf van je pc kunt rippen, zodat je ze kunt bekijken of streamen wanneer het jou uitkomt!

Zoek een Blu-ray station

Als je geen streamingdienst wilt gebruiken, maar toch Blu-ray discs wilt kijken, dan is het rippen van de discs naar je pc de beste optie. Hiervoor heb je echter wel een externe Blu-ray drive nodig. In dit artikel laten we zien hoe je gemakkelijk een externe Blu-ray drive aansluit en gebruikt om films op je pc te kunnen kijken.

MakeMKV instellen

  1. Download MakeMKV en start de installatie.
  2. Volg de aanwijzingen op het scherm om de installatie te voltooien.
  3. Start MakeMKV en insert een Blu-ray disc in uw computer.
  4. Selecteer de disc in het programma en klik op “Rip“.
  5. Selecteer een locatie op uw computer waar u het gedownloade bestand wilt opslaan en klik op “Start“.

Uw schijf plaatsen en rippen

Als u overweegt om een ​​externe schijfdrive aan te schaffen, moet u ervoor zorgen dat deze compatibel is met uw pc. De meeste moderne pc’s beschikken over USB 3.0-aansluitingen, dus kies gewoon een drive die hiermee overeenkomt. Zodra u de drive hebt aangesloten, kunt u de Blu-ray disc inbrengen en de bestanden direct naar uw pc kopiëren.

Als u liever gebruikmaakt van speciale software voor het rippen van discs, moet u er rekening mee houden dat sommige pakketten aanzienlijk duurder zijn dan andere.

Video: Rip Your BluRay Discs to Your PC! Easy Step by Step Tutorial!

Elmo
Elmohttps://www.ptindustrieelmanagement.nl/
Hallo, ik ben Elmo van ptindustrieelmanagement.nl. Als technologie-enthousiasteling, social media expert en fervent reiziger ben ik altijd op zoek naar de nieuwste trends en innovaties. Mijn passie ligt in het verkennen van de sociale impact en culturele ontdekkingen die voortkomen uit deze ontwikkelingen. Volg mijn blog voor een verfrissend perspectief op de kruising van technologie, social media, reizen en de wereld van morgen.

Reviews

Gerelateerde berichten