HomeEntertainmentFilmsAlles wat nieuw op Netflix komt in Februari 2024

Alles wat nieuw op Netflix komt in Februari 2024

Welkom bij onze maandelijkse update van alles wat nieuw is op Netflix! Februari belooft een geweldige maand te worden met een heleboel nieuwe films, series en documentaires om naar uit te kijken. Of je nu houdt van spannende actie, hartverwarmende animaties of meeslepende drama’s, er is voor elk wat wils. Dus pak je snacks en bereid je voor om in de wereld van het entertainment te duiken terwijl we ontdekken welke pareltjes Netflix, na de goede Januari-maand, deze maand voor ons in petto heeft. Laten we snel beginnen met de lijst vol met titels die absoluut de moeite waard zijn!

Moneyball (2011)

Op 1 februari komt de film “Moneyball” uit op Netflix en dit is er een die je niet wilt missen! Deze sportdrama uit 2011, gebaseerd op een waargebeurd verhaal, neemt je mee in de wereld van het honkbal en de onverwachte strategieën die worden toegepast om succes te behalen.

Brad Pitt schittert als Billy Beane, de algemeen directeur van Oakland Athletics. Wanneer zijn team geconfronteerd wordt met beperkte middelen en financiële tegenslagen, besluit Billy het roer om te gooien. Hij zet alles op alles om talentvolle spelers aan te trekken zonder grote budgetten. Dit leidt tot controversiële beslissingen en confrontaties met traditionele denkwijzen binnen de honkbalwereld.

Moneyball” is veel meer dan alleen een sportfilm. Het gaat over menselijke veerkracht, innovatie en het streven naar succes tegen alle verwachtingen in. De film laat zien hoe door moedige keuzes en volhardendheid grote verandering mogelijk is.

Pacific Rim

Op 1 februari komt de blockbuster-film “Pacific Rim” eindelijk op Netflix! Deze actievolle film, geregisseerd door Guillermo del Toro, neemt je mee naar een wereld waar gigantische monsters bekend als Kaiju de aarde bedreigen. Om zich te verdedigen, bouwt de mensheid enorme robots genaamd Jaegers.

Deze visueel verbluffende film zit boordevol spectaculaire gevechten tussen de Jaegers en de angstaanjagende Kaiju. De epische schaal van deze confrontaties zal je ademloos achterlaten terwijl je getuige bent van het gevecht om onze planeet te redden.

It (2017)

It” vertelt het verhaal van een groep kinderen in Derry die geconfronteerd worden met hun ergste nachtmerrie: Pennywise the Dancing Clown. Met zijn enge glimlach en ballonnen weet hij angst te zaaien onder de bewoners van Derry. De kinderen nemen het dappere besluit om tegen hem te vechten en zo de stad te bevrijden van zijn gruwelijke terreur.

De film wordt geprezen om zijn geweldige acteerwerk en spannende plot. Bill Skarsgård speelt de rol van Pennywise op meesterlijke wijze en weet je gegarandeerd rillingen over je rug te bezorgen. De visuele effecten dragen bij aan de algehele griezelige sfeer, waardoor je op het puntje van je stoel zit terwijl je wegduikt voor elke schrikeffect.

It” is niet voor bangeriken, maar als je houdt van een goede horrorfilm vol spanning en sensatie, dan is dit absoluut een must-watch. Zorg ervoor dat je klaar bent om versteld te staan ​​van deze bloedstollende thriller wanneer hij arriveert op Netflix op 1 februari!

How to Train Your Dragon 2

Op 1 februari kunnen we ons allemaal verheugen op de release van “How to Train Your Dragon 2” op Netflix. Deze veelgeprezen animatiefilm neemt ons weer mee naar het adembenemende eiland Berk, waar draken en Vikingen zij aan zij leven.

In deze hartverwarmende film volgen we het avontuur van Hiccup en zijn trouwe draak Toothless. Het is een vervolg op de populaire eerste film, waarin ze hun band als beste vrienden versterken. Maar in dit nieuwe hoofdstuk worden ze geconfronteerd met een duister kwaad dat dreigt om vrede en harmonie te vernietigen.

Met prachtige animaties, meeslepende muziek en een boeiend verhaal zullen zowel kinderen als volwassenen zich laten meeslepen door de magische wereld van draken. De film zit boordevol spannende actiescènes, humoristische momenten en ontroerende emoties die je gegarandeerd aan het scherm gekluisterd houden.

How to Train Your Dragon 2” is niet alleen een visueel spektakel, maar heeft ook een sterke boodschap over vriendschap, moed en acceptatie van verschillen. Het herinnert ons eraan dat ware kracht ligt in samenwerking en begrip voor anderen.

Young Sheldon: Season 6

Fans van de populaire sitcom “The Big Bang Theory” kunnen hun hart ophalen, want het is tijd voor meer avonturen met Young Sheldon! Op 1 februari komt seizoen 6 eindelijk naar Netflix en dat betekent dat we weer kunnen genieten van de hilarische capriolen van Sheldon Cooper.

In dit seizoen maken we kennis met een iets ouder en wijzer (nou ja, misschien niet helemaal) versie van Sheldon. Hij wordt geconfronteerd met nieuwe uitdagingen op school en in zijn persoonlijke leven. Natuurlijk zorgt zijn unieke persoonlijkheid weer voor de nodige komische momenten.

Fury

Op 1 februari komt de film “Fury” naar Netflix en dat is zeker iets om enthousiast over te zijn! Deze oorlogsfilm uit 2014, geregisseerd door David Ayer, neemt je mee terug naar de Tweede Wereldoorlog en laat zien hoe een tankbemanning vecht tegen de vijand in het hart van Duitsland.

Fury” heeft een geweldige cast met onder andere Brad Pitt, Shia LaBeouf, Logan Lerman en Michael Peña. Ze spelen elk hun rol op indrukwekkende wijze en brengen de intense sfeer van het verhaal tot leven. De actiescènes zijn spectaculair en geven je een realistisch beeld van wat soldaten destijds hebben moeten doorstaan.

Het verhaal volgt sergeant Don “Wardaddy” Collier (gespeeld door Brad Pitt) die aan het hoofd staat van een tank genaamd Fury. Samen met zijn bemanning navigeren ze door gevaarlijke situaties terwijl ze proberen te overleven in een meedogenloze oorlog. De spanning stijgt naarmate ze steeds dieper doordringen in vijandelijk gebied.

Magic Mike’s Last Dance

Magic Mike’s Last Dance is het vervolg op de populaire film Magic Mike uit 2012. Deze keer neemt Mike (gespeeld door Channing Tatum) afscheid van het podium met een spectaculaire laatste show. Bereid je voor op veel sensuele choreografieën, verleidelijke kostuums en natuurlijk heel wat sixpacks!

Deze film heeft niet alleen geweldige dansscènes, maar ook een boeiend verhaal. Het gaat over vriendschap, liefde en zelfontdekking. Je zult meegesleept worden in het leven achter de schermen van deze mannelijke stripperswereld.

Zet dus 1 februari in je agenda en bereid je voor op een adembenemende show die alle verwachtingen zal overtreffen. Mis deze kans niet om mee te genieten van de spektakelstukken die deze charismatische mannen aanbieden in Magic Mike’s Last Dance!

Resident Evil: Retribution

Op 1 februari kunnen fans van actie en horror hun hart ophalen, want dan wordt Resident Evil: Retribution toegevoegd aan het Netflix-aanbod. Deze film is het vijfde deel in de populaire Resident Evil-franchise, gebaseerd op de gelijknamige videogames.

In deze spannende aflevering volgen we opnieuw Alice (gespeeld door Milla Jovovich), die zich moet zien te redden in een post-apocalyptische wereld overspoeld met zombies en andere angstaanjagende wezens. Ze gaat de strijd aan met Umbrella Corporation, een duistere organisatie die verantwoordelijk is voor het uitbreken van het virus dat de mensheid heeft getransformeerd.

The Great Gatsby (2013)

Op 1 februari komt de film “The Great Gatsby” uit in de Netflix-bibliotheek. Deze adembenemende verfilming van het gelijknamige boek is een absolute must-see voor liefhebbers van drama en romantiek.

In deze film worden we ondergedompeld in de bruisende jaren ’20, waar decadentie en excessen hoogtij vieren. Het verhaal draait om Jay Gatsby, een mysterieuze miljonair die zijn leven leidt aan Long Island. Leonardo DiCaprio schittert als de charmante maar tragische hoofdrolspeler.

Regisseur Baz Luhrmann brengt met zijn kenmerkende visuele stijl het tijdperk tot leven op het witte doek. De extravagante feesten, prachtige kostuums en schitterende decors nemen je mee terug naar de roaring twenties.

Naast DiCaprio zien we ook Carey Mulligan als Daisy Buchanan, Tobey Maguire als Nick Carraway en Joel Edgerton als Tom Buchanan. Samen zorgen zij voor indrukwekkend acteerwerk dat je gegarandeerd meesleept in dit epische liefdesverhaal vol verboden passie en hartverscheurende keuzes.

Ready Player One

Op 3 februari wordt Ready Player One toegevoegd aan het Netflix-aanbod. Deze film, gebaseerd op de gelijknamige roman van Ernest Cline, neemt je mee naar een futuristische wereld waarin virtuele realiteit de overhand heeft genomen. Het verhaal speelt zich af in het jaar 2045, waar mensen vluchten naar de OASIS – een uitgestrekte virtuele wereld – om te ontsnappen aan de grauwe realiteit.

In deze spectaculaire avonturenfilm volgen we Wade Watts, gespeeld door Tye Sheridan, die zijn kans wil grijpen om rijkdom en macht te verwerven in de OASIS. Hij gaat op zoek naar een verborgen Easter Egg dat verstopt is binnen deze digitale wereld. Maar hij is niet alleen; duizenden anderen jagen ook op dezelfde prijs.

Ready Player One zit boordevol referenties naar popcultuuriconen uit de jaren ’80 en ’90. Van klassieke videogames tot legendarische films: elke scène barst van nostalgische momenten die liefhebbers van retro-entertainment zullen waarderen. De visuele effecten zijn adembenemend en brengen het verhaal tot leven.

Horrible Bosses 2

Op 10 februari is het tijd om je lachspieren te trainen, want “Horrible Bosses 2” komt naar Netflix! Deze komedie uit 2014 brengt opnieuw de drie vrienden Nick (Jason Bateman), Kurt (Jason Sudeikis) en Dale (Charlie Day) samen in een hilarisch avontuur. Nadat ze genoeg hebben van hun verschrikkelijke bazen, besluiten ze dit keer zelf ondernemers te worden. Maar natuurlijk gaat er van alles mis!

Naast de terugkerende castleden zijn er ook nieuwe gezichten te zien, waaronder Chris Pine als de charmante maar gevaarlijke zakenman Rex Hanson. Zijn interactie met de hoofdpersonages leidt tot chaos en komische momenten waar je geen genoeg van kunt krijgen.

The Blacklist: Season 10

Op 11 februari komt het langverwachte tiende seizoen van “The Blacklist” eindelijk naar Netflix! Als je een fan bent van misdaadthrillers met een twist, dan is deze serie absoluut iets voor jou. James Spader schittert opnieuw als de mysterieuze en charmante crimineel Raymond “Red” Reddington.

In dit nieuwe seizoen worden we meegenomen op nog meer spannende avonturen, waarbij Red en zijn partner Elizabeth Keen (gespeeld door Megan Boone) samenwerken om de meest gevaarlijke criminelen ter wereld te vinden en te stoppen. De plot zit vol onverwachte wendingen en intriges die je zeker op het puntje van je stoel zullen houden.

Wat deze serie zo uniek maakt, is niet alleen de geweldige acteerprestaties, maar ook de complexe karakterontwikkeling. Je wordt echt meegezogen in het leven van deze personages en hun ingewikkelde relaties met elkaar. Elke aflevering brengt nieuwe onthullingen en laat je achter met meer vragen dan antwoorden – precies wat je wilt in een suspensevolle serie!

Maar let op: als je nog niet bekend bent met “The Blacklist“, raad ik aan om bij het eerste seizoen te beginnen om volledig te kunnen genieten van alle twists en turns die komen gaan. Gelukkig kun je nu binge-watchen tot aan het tiende seizoen!

Avatar: The Last Airbender

Op 22 februari kunnen fans van animatieseries hun hart ophalen, want dan komt “Avatar: The Last Airbender” eindelijk naar Netflix! Deze geliefde serie is al jaren een favoriet onder jong en oud, en nu kunnen we allemaal genieten van de spannende avonturen van Aang en zijn vrienden.

In “Avatar: The Last Airbender” volgen we het verhaal van Aang, de laatste luchtmeester en de uitverkorene die de wereld moet redden. Samen met Katara, Sokka en Toph gaat hij op zoek naar meesters in verschillende elementen om zo sterker te worden in zijn strijd tegen de Vuurnatie. De serie zit boordevol actie, humor en emotionele momenten die je gegarandeerd aan het scherm gekluisterd houden.

Wat deze serie echt bijzonder maakt, is de prachtige animatiestijl en het diepgaande verhaal. Elk personage heeft zijn eigen ontwikkeling en achtergrondverhaal, waardoor je als kijker direct betrokken raakt bij hun reis. Bovendien behandelt “Avatar: The Last Airbender” belangrijke thema’s zoals vriendschap, moed en zelfacceptatie op een indrukwekkende manier.

Everything Everywhere All At Once (2022)

Ben je klaar voor een film die je op spectaculaire wijze meeneemt naar verschillende dimensies? Dan is “Everything Everywhere All At Once” de perfecte keuze voor jou! Deze film, uitgebracht in 2022, belooft een onvergetelijke kijkervaring te bieden.

In deze film volgen we de avonturen van Ma Sulin (gespeeld door Michelle Yeoh), een gepensioneerde weduwe met een rustig leven. Maar alles verandert wanneer ze plotseling wordt geconfronteerd met het bestaan van parallelle universums. Ze ontdekt dat ze de sleutel heeft om door deze werelden te reizen en moet haar krachten gebruiken om het multiversum te redden.

Met zijn unieke mix van actie, komedie en sciencefiction zal “Everything Everywhere All At Once” je zeker verbazen. De regisseurs Daniel Scheinert en Daniel Kwan hebben fantastisch werk geleverd door ons mee te nemen op dit buitengewone avontuur.

Deze film combineert ook briljante visuele effecten en adembenemende cinematografie om elke scène tot leven te brengen. De spectaculaire actiescènes zullen je op het puntje van je stoel houden, terwijl de humoristische momenten ervoor zorgen dat je constant glimlacht.

Marcel The Shell With Shoes On (2021)

Op 24 februari komt de schattige en grappige animatiefilm “Marcel The Shell With Shoes On” op Netflix. Deze film vertelt het verhaal van Marcel, een kleine slak die zijn weg probeert te vinden in de grote wereld. Met zijn karakteristieke stem en charmante persoonlijkheid neemt Marcel ons mee op een avontuur vol humor en ontroerende momenten.

In deze bijzondere film beleven we de wereld door de ogen van Marcel, die ondanks zijn kleine formaat grootse dromen heeft. Hij woont in een wonderlijke omgeving waar hij zichzelf moet redden met behulp van zijn schoenen en vele andere alledaagse voorwerpen.

Brooklyn Nine-Nine: Seasons 1-4

Op 26 februari komt er nog een geweldige toevoeging aan het Netflix-aanbod: Brooklyn Nine-Nine seizoenen 1-4! Deze populaire komedieserie volgt de hilarische avonturen van detective Jake Peralta en zijn collega’s in het fictieve politiebureau van het 99e district. Met zijn unieke mix van humor, slimme dialogen en kleurrijke personages heeft Brooklyn Nine-Nine al snel een grote schare fans vergaard. Dus als je zin hebt in lachen tot de tranen over je wangen rollen, dan is dit absoluut een serie die je niet wilt missen.

Dus pak wat popcorn, nestel je comfortabel op de bank en laat Netflix jouw entertainment behoefte vervullen met deze fantastische nieuwe toevoegingen aan hun bibliotheek. Veel kijkplezier!

Video: New on Netflix | February 2024

Elmo
Elmohttps://www.ptindustrieelmanagement.nl/
Hallo, ik ben Elmo van ptindustrieelmanagement.nl. Als technologie-enthousiasteling, social media expert en fervent reiziger ben ik altijd op zoek naar de nieuwste trends en innovaties. Mijn passie ligt in het verkennen van de sociale impact en culturele ontdekkingen die voortkomen uit deze ontwikkelingen. Volg mijn blog voor een verfrissend perspectief op de kruising van technologie, social media, reizen en de wereld van morgen.

Reviews

Gerelateerde berichten