nieuws

KVK presenteert MKB innovatie top 100 2017

Business

De MKB Innovatie Top 100, een lijst met de meest innovatieve bedrijven uit het Nederlandse midden- en kleinbedrijf is bekendgemaakt. Noord-Holland is met 22 bedrijven het best vertegenwoordigd, gevolgd door Noord-Brabant met 21 en Zuid-Holland met 15 bedrijven. Na de industriesector zijn de meeste innovaties afkomstig uit de sectoren health en creatieve industrie. Opvallend is de sterke vertegenwoordiging dit jaar van Noord-Brabant in de sector Food&Agro: negen van de twaalf genomineerde ondernemingen komen uit deze provincie.

KVK presenteert MKB innovatie top 100 2017

Alle Top 100-bedrijven zagen hun winst toenemen, namen extra personeel aan en werden internationaal actiever. Hierdoor is een plek in de MKB Innovatie Top 100 een goede graadmeter voor succes gebleken.
In september maakt een jury onder voorzitterschap van Ruud Koornstra de exacte notering van elk bedrijf in de MKB Innovatie Top 100 bekend. Dan is ook duidelijk welk bedrijf in 2017 de nummer 1 positie inneemt en zich het meest innovatieve bedrijf van Nederland mag noemen.

 

Alfabetische lijst

Aan de MKB Innovatie Top 100 is bewust geen prijs verbonden. De kracht van het initiatief is te laten zien waartoe het Nederlandse mkb in staat is. De complete lijst in alfabetische volgorde vindt u hier: www.mkbinnovatietop100.nl

Reageer op dit artikel