nieuws

Kantoormeubelproducent Ahrend breidt uit in Azië

Business

Koninklijke Ahrend, Nederlandse producent van kantoormeubelen, verstevigt haar positie in Azië. Met een jaarlijkse groei van 25 procent levert China een belangrijke bijdrage aan de internationale groei. Vanaf volgend jaar wordt het dealernetwerk in Azië stapsgewijs uitgebreid richting India, Hong Kong, Singapore en Filipijnen.

Kantoormeubelproducent Ahrend breidt uit in Azië
Foto uit de productie-omgeving van Ahrend (foto: Ahrend)

In Shanghai opent het bedrijf een Flagship Showroom waar internationale opdrachtgevers de laatste ontwikkelingen op het gebied van kantoorinrichting kunnen volgen. Ahrend is de enige Europese kantoorinrichter met een eigen fabriek in China. De productielocatie in Taicang (130 werknemers) levert aan klanten in geheel Azië en het Midden-Oosten. Verder beschikt het bedrijf over productievestigingen in Nederland en Tsjechië die onveranderd de overige afzetgebieden in de wereld bedienen.

Groeiende afzetmarkt in Azië

Eugène Sterken, CEO van Koninklijke Ahrend: ‘China is een grote afzetmarkt voor ons, omdat Westerse en Chinese multinationals hun kantorennetwerk hier nog steeds flink uitbreiden. Het tempo van volumegroei en upgrading van de kantoorinrichting ligt hoog, in toenemende mate ook van grotere Chinese bedrijven. Ons volume groeit hier al jarenlang met 25% per jaar. […] De komende jaren zullen wij onze positie in China en andere delen van Azië en het Midden-Oosten nog aanzienlijk versterken om aan de steeds internationalere vraag naar hoogwaardige inrichting van kantoren te kunnen blijven voldoen.’

Meer artikelen over Ahrend:

‘Veiligheid blijft een gezamenlijke verantwoordelijkheid’

 

 

Reageer op dit artikel