nieuws

100 jaar Tata Steel wordt gevierd met Netwerk event voor maakindustrie

Business

Tata Steel Nederland bestaat in september 100 jaar. De staalfabriek in IJmond organiseert daarom een netwerkevent.

100 jaar Tata Steel wordt gevierd met Netwerk event voor maakindustrie
(foto: Tata Steel, archief)

Smart Maintenance en de maakindustrie staan voor een nieuwe uitdaging. Meer innovatie en samenwerking worden verwacht tussen bedrijven (groot en klein), overheid en onderwijs om de concurrentiepositie veilig te stellen. Onder leiding van Charles Groenhuijsen zullen sprekers uit politiek en bedrijfsleven hun visie geven op de toekomst. Het event vindt plaats op 26 september.

Investeren in toekomst

Dat Tata Steel wil investeren in de toekomst, blijkt onder andere uit het feit dat ze onlangs nog een intentieverklaring hebben getekend om de ontwikkeling van het Europese hyperloop project van Hardt Hyperloop uit Delft mee te versnellen. Meer info is hier te vinden.

 

Reageer op dit artikel