nieuws

Informatiesessie SDE+ tijdens de Vakbeurs Energie

Business

Gaat u hernieuwbare energie produceren? Maak dan gebruik van de subsidie Stimulering Duurzame Energieproductie (SDE+).

Informatiesessie SDE+ tijdens de Vakbeurs Energie

Met de SDE+ (Stimulering Duurzame Energieproductie) stimuleert het ministerie van Economische Zaken en Klimaat de ontwikkeling van een duurzame energievoorziening in Nederland. Duurzame energie is beter voor het milieu, maakt Nederland minder afhankelijk van fossiele brandstoffen en is goed voor de economie.

De najaarsronde is open van 2 oktober tot 8 november 2018. Tijdens Vakbeurs Energie is er een SDE+ informatiesessie met tips voor een goede subsidieaanvraag en een succesvol project, bedoeld voor aanvragers, intermediairs en adviesbureaus.

SDE+ voor zes categorieën

De SDE+ richt zich op bedrijven en (non-profit) instellingen. Er zijn zes categorieën: Biomassa, Geothermie, Water, Wind (land, meer en primaire waterkering) en Zon, waarbij de zesde categorie Wind op Zee haar eigen budget en aanvraagprocedure heeft. Over deze categorie wordt geen voorlichting gegeven op de vakbeurs.

De volgende onderwerpen komen aan bod:
• Wijzigingen t.o.v de SDE+ voorjaarsronde 2018
• Voorwaarden voor het indienen van een volledige en juiste aanvraag
• Verplichte bijlagen en/of vergunningen

Wilt u deze sessie bijwonen? Houd dan de websites van RVO.nl en van Vakbeurs Energie in de gaten. We begroeten u graag op woensdag 10 oktober.

Alles te weten komen over de middelen en expertises die RVO.nl in huis heeft? Dan kunt u terecht in de RVO.nl-stand op Vakbeurs Energie, Ecomobiel en Industrial Heat & Power. Van 9 t/m 11 oktober kunt u hier terecht voor adviesgesprekken met RVO.nl-adviseurs en bent u welkom om aan te sluiten bij de thema-sessies die door RVO.nl worden georganiseerd. Voor meer informatie zie de RVO.nl-website en/of volg deze nieuwsbrief.

Professionals hebben gratis toegang tot Vakbeurs Energie. Klik hier voor registratie!

Reageer op dit artikel