nieuws

Wim van der Leegte – 50 jaar in dienst

Carriere & mensen

Wim van der Leegte was 1 november officieel 50 jaar in dienst bij VDL Groep en droeg op die dag de voorzittershamer over aan zijn zoon Willem van der Leegte.

Wim van der Leegte – 50 jaar in dienst
(foto: VDL)

Op 1 november 1966 begon Wim van der Leegte op 19-jarige leeftijd zijn loopbaan bij het bedrijf van zijn vader ‘Metaal- en Constructiewerkplaats P. van der Leegte NV’ te Hapert. Dit bedrijf was de voorloper van het huidige VD Leegte Metaal in Hapert, de bakermat van VDL Groep. Willem, zijn zoon, is sinds 2004 werkzaam bij VDL Groep en heeft diverse functies bij meerdere VDL-bedrijven bekleed. In 2012 werd hij benoemd tot adjunct-directeur. Sinds 1 januari jongstleden maakt Willem deel uit van de hoofddirectie VDL Groep.

Reageer op dit artikel