nieuws

Integratie van WOTS en Industrial Processing

Carriere & mensen

De beurs Industrial Processing wordt vanaf de eerstvolgende editie in 2018 georganiseerd door FHI en FEDA. Deze verenigingen organiseren ook de World of Technology & Science. In de markten van industrie, wetenschap en zorg komen technische disciplines al geruime tijd samen. Bezoekers aan vakbeurzen krijgen daardoor een bredere interesse en zij zoeken de combinatie van goed aangesloten vakgebieden. Met Jaarbeurs is afgesproken dat beide beurzen de komende jaren in Utrecht hun thuisbasis zullen hebben, om een volledig geïntegreerde beurs aan de bezoekers te bieden.

Integratie van WOTS en Industrial Processing
(foto: Jaarbeurs)

De brancheorganisaties Machevo & Bulk, FEDA en FHI hebben samen met de Jaarbeurs de krachten gebundeld om de integratie van de vakbeurzen te realiseren. Bij de World of Technology & Science en Industrial Processing wordt de nadruk gelegd op World of Laboratory, World of Motion & Drives, World of Electronics, Industrial Processing en World of Automation. De beursvloer wordt opgedeeld in diverse werelden. Iedere wereld profileert zich op een unieke wijze naar de eigen doelgroepen, waarbij de samenstelling van de hallen een natuurlijke overgang aan bezoekers biedt.
De geïntegreerde aanpak komt ten goede aan de bezoekers. Het aanbod op de beursvloer en de inhoud van projecten of seminars sluiten aan op de doelgroepen van Industrial Processing en de World of Technology & Science. Zodoende komt de bezoeker centraal te staan en biedt de inhoud concrete toegevoegde waarde.

Reageer op dit artikel