HomeAutomatiseringMicrosoftChat verwijderen Microsoft Teams

Chat verwijderen Microsoft Teams

Naast het gebruik van de chatfunctie in Microsoft Teams zijn er ook andere manieren waarop je chats kunt verwijderen. In dit artikel lees je hoe je chats op je team kunt verwijderen.

Over het verwijderen van Teams-chats

Wanneer je een teamschat op Microsoft Teams verwijdert, verwijder je individuele gesprekken en plaats je ze in een groep. Je kan deze groep ook beperken tot chats waarvan je de leiding hebt. Je kunt ook alle gesprekken in een groep opslaan.

Een gesprek verwijderen in de desktop- en webapp van Teams

Het is mogelijk om geen gesprekken meer af te sluiten in het desktop- of webapp-systeem van Microsoft Teams. Dit kan je doen door op de link “Gesprekken verwijderen” op de homepage van het systeem te klikken.

Een Teams-gesprek verwijderen in de mobiele app

Het verwijderen van chats in de Microsoft Teams app is een relatief makkelijk probleem. Er zijn verschillende manieren om dit te doen, zoals het opstarten van een nieuwe app of het bereiken van het menu ‘Chats‘.

Er is één manier om alle chats op te starten: je kan de nieuwe app starten en dan kun je hieronder klikken op ‘Chats‘: ervoor zorgen dat alle chats geopend worden. Dit werkt voor iOS en Android devices. Je kunt ook kiezen om alle chats alleen open te laten als je lid bent bij eenzelfde groep: hierna vind je de optie om chats te openen in je teamgroep of contactgroep.

Video: How to Delete a Chat in Microsoft Teams

How to Delete a Chat in Microsoft Teams

Reviews

Gerelateerde berichten