HomeIoTComputergeluid bij schermdelen

Computergeluid bij schermdelen

Wil je graag dat je vrienden en familie over je zakelijke activiteiten heen krijgen? Dan is het handig om ze een computergeluid te laten horen. Dit doe je door een USB-geluidskaart in hun computersysteem aan te sluiten. Zo kan je de computer van iedereen gebruiken om te delen wat je op je scherm ziet.

Vereisten

De computer kan zacht gaan wanneer er veel geluiden worden opgepikt. Dit is een probleem wanneer uw computer wordt gebruikt om software of andere documenten te lezen of door te bladeren.

  1. Voeg minimale geluiden toe aan uw scherm. Er moet minimaal één geluidje op het scherm zijn om het comfortabel en veilig voor uw ogen te houden. Voeg typische claxongeluiden of muziek van een film of televisieprogramma toe als ze noodzakelijk zijn om het systeem zo snel mogelijk in actie te stellen.
  2. Maximale volume met de situatie waarin u verkeert en naar behoefte aanpassen.

Twee beeldschermen met diavoorstelling en weergave van de presentator

Een computer met twee beeldschermen kan uw presentatie verdienen door ieder beeldscherm weer te geven in plaats van het gebruikelijke beeld. Dit is een goede manier om de aandacht van de toehoorders op uw scherm te concentreren en daardoor beter te kunnen praten of demonstreren. Bovendien zorgt het voor minder geluidsoverlast, wat zeker voordelig is bij meetingwaren of werkzaamheden in nabije ruimte.

Eén beeldscherm met diavoorstelling in een venster

Eén beeldscherm met diavoorstelling in een venster is ideaal voor organisaties die veel informatie willen delen tijdens het delen van uw scherm. Dit kan bijvoorbeeld voorkomen dat medewerkers elkaar beter kunnen helpen als ze alle relevante informatie op één plek zien.

Audio delen samen met gedeelde content

Audio delen samen met gedeelde content is mogelijk door de software ShareCast. Dit programma maakt het mogelijk om audio van een ander apparaat op uw computer te laten spelen of te streamen. Het is daarnaast ook mogelijk om muziek of films die op uw computer staan, te delen met anderen.

Video: How to include computer sound when sharing your screen in MS Teams

Elmo
Elmohttps://www.ptindustrieelmanagement.nl/
Hallo, ik ben Elmo van ptindustrieelmanagement.nl. Als technologie-enthousiasteling, social media expert en fervent reiziger ben ik altijd op zoek naar de nieuwste trends en innovaties. Mijn passie ligt in het verkennen van de sociale impact en culturele ontdekkingen die voortkomen uit deze ontwikkelingen. Volg mijn blog voor een verfrissend perspectief op de kruising van technologie, social media, reizen en de wereld van morgen.

Reviews

Gerelateerde berichten