Familieleden zijn vaak een belangrijke bron van informatie voor ons. Niet alleen weten ze misschien veel meer over onze hobby’s of bezigheid dan wij zelf, ze weten ook vaak precies waar we het nu goed mee hebben en wat we graag anders zouden willen hebben. Het delen van informatie is dan ook erg belangrijk, en dit doen we heel vaak met elkaar door te communiceren via aankopen.
Gezinsdeling om apps en meer te delen
Met de tijd is het steeds meer normaal om apps te gebruiken voor het delen van informatie. Zo is er WhatsApp (van Facebook) of Snapchat (van Twitter) voor het delen van foto’s en berichten, terwijl je ook Google Plus kan gebruiken om familie, vrienden en collega’s te informeren over allerlei onderwerpen.
Sommige apps zijn specifiek bedoeld om samen te spelen, zoals bingo of kaartspellen. Andere apps kunnen worden gebruikt om aankopen te doen, bijvoorbeeld als je een reis wilt boekten of e-books wil lezen. Er zijn ook appjes die specifiek gericht zijn op gezinsinteracties, zoals FamilyTime (een app van Apple) of de PlayKids App (voor kinderen onder de 5 jaar).
Hoe kan ik Delen met gezin instellen op iPhone en iPad?
Naast het delen van berichten, foto’s en video’s met familieleden is het ook mogelijk om Delen met gezin te gebruiken. Hieronder vind je de aankopen die je nodig hebt om Delen met gezin te kunnen instellen:
- Een app voor iPhone of iPad waarmee je makkelijk contact kan opnemen met familieleden;
- E-mailadres van iedereen in je familie die je wilt benaderen;
- Wachtwoord voor jouw account bij de app.
Hoe kan ik Delen met gezin stopzetten?
Zodra je het idee hebt om te stoppen met Delen met gezin, is het essentieel om goed na te denken over waarom je beslissing genomen hebt en wat je daarna gaat doen. Hieronder leggen we een aantal tips voor je op.
Alleen Stopzetten als je zelf tot de conclusie gekomen bent dat het niet langer past in jouw situatie. Als je familieleden of anderen van plan zijn om verder door te gaan met Delen met gezin, kun je hen helpen hierover te beslissen of ze ook willens en wetens moeten stoppen. Maar vergeet niet: hun keuze is evengoed hun schuld als ze door gaan! Als je wilt stoppen, dan moet je daarmee akkoord gaan!