Magazine

PT Industrieel Management richt zich op het technisch management in de maakindustrie.

Productiviteit

PT Industrieel Management publiceert over producten, technieken en systemen die binnen de maakindustrie garant staan voor een efficiënte en effectieve productie (productiviteit). Dat leidt tot minder afval, uitval en storingen, een hogere flexibiliteit, het adequaat kunnen reageren op klantorders, het behalen van de beoogde kwaliteit en het voldoen aan de geldende richtlijnen, wettelijke bepalingen en regelgeving. 

Innoveren en leren

Soms ligt de oplossing in de implementatie en toepassing van moderne technologie, soms ligt de oplossing bij het trainen van engineers, operators, projectleiders of onderhoudstechnici. En soms ligt de oplossing in het opnieuw inrichten van productie- en/of assemblageprocessen. Maar vaak ligt de oplossing in een combinatie daarvan.

Best practices, methoden en technieken

PT Industrieel Management behandelt niet alleen best practices uit diverse maakbedrijven, maar beschrijft tevens de belangrijkste methoden en technieken vanuit de basis. Onderwerpen die de revue passeren zijn onder meer: predictive maintenance, (collaborativeroboticssensoriek en dataverwerking, smart manufacturing, industriële automatisering, veiligheid, (cyber)security, productdatabeheer, digital twin, procesverbetering, additive manufacturing, 3D-printen, nieuwe materialen, supply chain management, the internet of things (IoT), erp en toepassing van cloud-oplossingen.  

 

Maak het beter met PT Industrieel Management!

Wilt u een abonnement op PT Industrieel Management? Klik hier.

 

PT Industrieel Management is ook als digitaal magazine beschikbaar:

Inkijkexemplaar PT Industrieel Management

 

EnergieGids 2018
Het toverwoord de komende decennia is ‘energietransitie’. Bedrijfsleven, gebouwbeheerders, overheden, energieproducenten en netbeheerders staan voor een enorme opgave. Het Klimaatakkoord van Parijs vraagt om een drastische reductie van het gebruik van fossiele energie, tot dichtbij nul in het jaar 2050. Deze editie wordt u gratis aangeboden.