HomeIoTChromecastDisney Plus streamen naar tv

Disney Plus streamen naar tv

Streamen naar je tv is een handige manier om de content op Disney Plus te kunnen bekijken. Met de juiste apparatuur en connectiviteit maakt het niet uit waar je bent, je kan Disney Plus streamen op televisies in huis of onderweg. In dit artikel leer je stap voor stap hoe je Disney Plus naar je tv kunt streamen.

AirBeamTV App om Disney Plus op TV te kijken

De AirBeamTV App is een app waarmee je Disney Plus naar je TV kan streamen. De app werkt met de meeste recente televisies die draadloos verbonden zijn met internet, zoals Smart TVs, Apple TV en Chromecast.

Wat is Disney Plus?

Disney Plus is een streamingdienst die je toegang geeft tot Disney- en Pixarfilms, zoals Frozen 2, Toy Story 4 en The Lion King, alsmede series van Star Wars, Marvel en Nat Geo. De dienst is gelanceerd in de Verenigde Staten op 12 november 2019 en kost $ 6,99 per maand of $ 69,99 per jaar. In Nederland is de dienst sinds 15 september 2020 beschikbaar en kost € 6,99 per maand of € 69,99 per jaar.

Streamen met Chromecast

De snelste en meest simpele manier om Disney+ naar je tv te streamen is door gebruik te maken van een Chromecast met Google TV. Deze apparaatjes zijn verkrijgbaar vanaf ca. €70. Als je de Chromecast aansluit op je tv kun je direct gebruikmaken van de vele apps die beschikbaar zijn, waaronder natuurlijk ook Disney+. Met de afstandsbediening of je smartphone kun je makkelijk content zoeken en afspelen op je tv.

Video: Disney + Manual | Set Up Guide & How to Use Disney Plus Streaming Service

Disney + Manual | Set Up Guide & How to Use Disney Plus Streaming Service

Reviews

Gerelateerde berichten