HomeFilms en seriesHoe Disney+ te streamen op slimme displays met Google Assistant

Hoe Disney+ te streamen op slimme displays met Google Assistant

Welkom bij onze blogpost over hoe je Disney+ kunt streamen op slimme displays met behulp van Google Assistant! Als jij een fan bent van Disney en al gebruik maakt van Google Assistant op jouw slimme display, dan zit je hier helemaal goed. We gaan je laten zien hoe je jouw favoriete Disney-films en -series kunt bedienen en afspelen met slechts een paar spraakopdrachten. Of je nu wilt genieten van klassieke animatiefilms, spannende Marvel-superheldenavonturen of betoverende Star Wars-verhalen, we hebben alle informatie die je nodig hebt om het meeste uit jouw streamingervaring te halen. Dus leun achterover, ontspan en laat ons je begeleiden naar de magische wereld van Disney+ op jouw slimme display!

Hoe Disney+ te bedienen met Google Assistant op slimme displays

Disney+ is de ultieme bestemming voor alle Disney-liefhebbers. Met duizenden films en series binnen handbereik, wil je natuurlijk weten hoe je dit geweldige platform kunt bedienen met behulp van Google Assistant op jouw slimme display. Gelukkig is het super eenvoudig!

Om te beginnen moet je ervoor zorgen dat jouw Google Assistant correct is ingesteld op jouw slimme display. Zorg ervoor dat deze verbonden is met hetzelfde Wi-Fi-netwerk als waarop jouw Disney+ account actief is. Vervolgens kun je de Google Home-app openen en naar “Apparaten” gaan om jouw slimme display toe te voegen.

Nu komt het leuke gedeelte – het koppelen van jouw Disney+ account! Open de app of website van Disney+, log in met jouw gegevens en ga naar “Account“. Zoek vervolgens naar “Koppel aan een ander apparaat” of een vergelijkbare optie. Hier kun je selecteren dat je wilt koppelen aan een Google Assistant-apparaat en volg de instructies om alles succesvol te verbinden.

Zodra alles gekoppeld is, ben je klaar om spraakopdrachten te geven aan Google Assistant om Disney+ content af te spelen op jouw slimme display. Je kunt simpelweg zeggen: “Hey Google, speel [titel van film/serie] af op Disney+”. Voordat je het weet, zal jouw favoriete Mickey Mouse-avontuur worden gestreamd rechtstreeks naar het scherm van jouw slimme display.

Koppel je Disney+ account

Als je een slim display hebt met Google Assistant, kun je eenvoudig je Disney+ account koppelen en genieten van al het geweldige entertainment dat Disney te bieden heeft. Het koppelen van je account is snel en gemakkelijk, dus laten we eens kijken hoe je dit kunt doen.

Ten eerste moet je ervoor zorgen dat de Google Home-app op je smartphone of tablet is geïnstalleerd. Open de app en tik op het menu-icoon in de linkerbovenhoek van het scherm. Kies vervolgens ‘Assistent-instellingen‘ en selecteer ‘Muziek‘. Hier zie je een lijst met beschikbare muziekdiensten, waaronder Disney+. Tik op ‘Disney+‘ om door te gaan naar de volgende stap.

Nu wordt er gevraagd om in te loggen bij je Disney+ account. Voer eenvoudigweg je gebruikersnaam en wachtwoord in en tik op ‘Inloggen‘. Als alles correct is ingevoerd, zou het systeem moeten verifiëren dat jouw account succesvol gekoppeld is.

Gefeliciteerd! Je hebt nu succesvol jouw Disney+ account gekoppeld aan Google Assistant op jouw slimme display. Nu kun jij via spraakopdrachten toegang krijgen tot al jouw favoriete films, series en meer!

Probeer commando’s zoals “Hey Google, speel The Mandalorian af” of “Hey Google, zoek naar Toy Story 4″. Met deze eenvoudige stappen kun jij moeiteloos genieten van alle magie die Disney te bieden heeft!

Spraakopdracht voorbeelden

Met Google Assistant op slimme displays kun je eenvoudig genieten van je favoriete content op Disney+. Het enige wat je nodig hebt, is een gekoppeld Disney+ account en een paar spraakopdrachten om aan de slag te gaan. Hier zijn enkele voorbeelden van spraakopdrachten die je kunt gebruiken:

  • “Hey Google, speel The Mandalorian af op Disney+”
  • “Oké Google, zoek naar Toy Story films op Disney+”
  • “Hey Google, pauzeer de film op Disney+”
  • “Oké Google, spoel 30 seconden vooruit op Disney+”
  • “Hey Google, speel het volgende aflevering van The Simpsons af op Disney+”.

Met deze eenvoudige spraakopdrachten kun je moeiteloos navigeren door de uitgebreide bibliotheek van films en series die beschikbaar zijn op Disney+. Of je nu wilt ontspannen met een Pixar-klassieker of wilt genieten van de nieuwste Marvel-film, met Google Assistant wordt het streamen ervan kinderspel.

Dus waar wacht je nog op? Koppel vandaag nog je Disney+ account aan Google Assistant op jouw slimme display en begin met het verkennen van alles wat deze populaire streamingdienst te bieden heeft. Laat entertainment binnen handbereik komen met slechts één stemcommando!

Video: Smart Displays with the Google Assistant: A How-to Guide

Elmo
Elmohttps://www.ptindustrieelmanagement.nl/
Hallo, ik ben Elmo van ptindustrieelmanagement.nl. Als technologie-enthousiasteling, social media expert en fervent reiziger ben ik altijd op zoek naar de nieuwste trends en innovaties. Mijn passie ligt in het verkennen van de sociale impact en culturele ontdekkingen die voortkomen uit deze ontwikkelingen. Volg mijn blog voor een verfrissend perspectief op de kruising van technologie, social media, reizen en de wereld van morgen.

Reviews

Gerelateerde berichten