HomeGamingDit zijn de beste Pokémon GO Eevee evoluties

Dit zijn de beste Pokémon GO Eevee evoluties

Eevee is een Pokémon GO-Pokémon dat door velen als een van de meest interessante Pokémon beschouwd wordt. In dit artikel zijn de beste Eevee evoluties beschreven.

Zo krijg je jouw favoriete Eevee evolutie

Je kunt heel eenvoudig je Pokémon GO Eevee evoluties op pc of mobiel bekijken door hier te gaan. Het verschil tussen type 1 en type 2 Eevee is dat de evolutie van type 1 Eevee meer kracht heeft. Type 2 Eevee heeft meer slimheid. Je zal zien dat deze verschillen in veel game modes optreden.

Evolueren middels kleine opdrachten

Eevee is een van de moeilijkste Pokémon te evolueren. Daardoor zijn er heel wat verschillende opties om hem te evolueren. Hieronder geven we je populairste manieren om Eevee tot een sterke speelster te brengen.

1) Gebruik pokéballs met energiemenu
Opdracht 1: probeer in een pokéball met energiemenu Eevee te bevrijden door het juiste speeltje in te draaien. Dit helpt je verder om de energietransformatie kracht bij te zetten.

Opdracht 2: ga op zoek naar geavanceerde pokéballs
Als je bereid bent om extra inspanning in te leveren, kan het helpen om geavanceerde pokéballs in bezit te hebben. Hierin vind je pokéballs met meer capaciteit en speciale oefeningen voor Eevee die je kunt gebruiken om hem sterker en sneller op gang te laten komen.

De beste Pokémon GO Eevee evolutie

Dit zijn de beste Pokémon GO Eevee evoluties.

  1. Vaporeon: De beste water Pokémon GO Eevee evolutie is Vaporeon. Hij heeft speciale wapens om zichzelf te beschermen en kan een aanval starten met Hydro Pump.
  2. Jolteon: Deze lichtblauwe Pokémon GO Eevee evolutie is net even snel als Vaporeon, maar heeft meer capaciteit in het grove wegwerken. Hij kanThunder Wave gebruiken om zijn tegenstander af te schrikken of Thunder Shock voor snelle dood brengen.
  3. Flareon: Dit knappere Pokémon GO Eevee evolutie verschilt van de andere twee door zijn explosieve kracht en het feit dat hij kan branden met Ember. Hij verleent jou ook nadelige effecten zoals Burned (een brandende hit die hem ernstig schade toebracht).

Video: HOW TO GET ALL THE *EEVEELUTIONS* in POKEMON GO (Including Sylveon)

HOW TO GET ALL THE *EEVEELUTIONS* in POKEMON GO (Including Sylveon)

Reviews

Gerelateerde berichten