HomeFilms en seriesDragon Ball Super: Super Hero

Dragon Ball Super: Super Hero

Ben jij een fan van Dragon Ball Super? Dan hebben we goed nieuws voor jou! Er is namelijk een nieuwe film in de maak: Dragon Ball Super: Super Hero. Deze langverwachte animatiefilm zal naar verwachting uitkomen in 2023 en belooft ons weer mee te nemen op een episch avontuur met Goku en zijn vrienden. Maar waar kun je deze film eigenlijk bekijken en wie zullen er terugkeren in de cast? In dit artikel bespreken we alles wat je moet weten over Dragon Ball Super: Super Hero, zodat jij straks als eerste kunt genieten van deze nieuwe toevoeging aan het universum van Akira Toriyama.

Waar te kijken Dragon Ball Super: Super Hero in 2023

De release van Dragon Ball Super: Super Hero is nog ver weg, maar veel fans zijn al nieuwsgierig waar ze deze film straks kunnen bekijken. Gelukkig hebben we goed nieuws: naar verwachting zal de film in verschillende landen wereldwijd uitgebracht worden. Dit betekent dat er genoeg mogelijkheden zullen zijn om te kijken.

Eén optie is natuurlijk om de film in de bioscoop te bekijken. In het verleden werden andere Dragon Ball-films ook vertoond in Nederlandse bioscopen, dus hopelijk geldt dit ook voor Super Hero. Het kan echter wel zo zijn dat niet alle bioscopen de film gaan draaien, dus houd dit goed in de gaten.

Een andere optie is om online te streamen via bijvoorbeeld Netflix of Amazon Prime Video. Dit zou een ideale optie zijn voor diegenen die liever thuis blijven en comfortabel op hun bank willen kijken.

Ongeacht waar je ervoor kiest om te kijken, één ding staat vast: Dragon Ball Super-fans kunnen zich nu alvast verheugen op deze nieuwe animatiefilm vol actie en avontuur!

Wie zit er in de cast?

Dragon Ball Super: Super Hero is een van de meest verwachte anime-films in 2023. De fans kunnen niet wachten om hun favoriete personages weer te zien op het grote scherm en nieuwe personages te ontmoeten die de wereld zullen redden. Maar wie zijn deze personages? Wie zal er allemaal te zien zijn in Dragon Ball Super: Super Hero?

We weten dat Goku, Vegeta, Piccolo, Trunks en Pan terugkeren naar de film. Maar naast deze vertrouwde gezichten krijgen we ook nieuwe karakters zoals Leekie en Granola.

Goku zal uiteraard worden vertolkt door Masako Nozawa, die al decennialang dezelfde rol speelt. Ook Ryo Horikawa keert terug als Vegeta en Toshio Furukawa als Piccolo.

Voor Engelse kijkers zullen Sean Schemmel (Goku), Christopher Sabat (Vegeta) en Sonny Strait (Piccolo) opnieuw stemmen inspreken voor hun respectieve rollen.

Terwijl we ons afvragen wie er nog meer in de cast zou kunnen verschijnen, blijft één ding duidelijk – Dragon Ball Super: Super Hero heeft een zeer getalenteerde groep acteurs die garant staan voor geweldige prestaties.

Dragon Ball Super: Super Hero Beoordeling en Speelduur

Dragon Ball Super: Super Hero belooft de fans een verhaal vol actie, avontuur en epische gevechten. Het is ongetwijfeld een van de meest verwachte films in 2023 voor anime-liefhebbers over de hele wereld.

De film zal naar verwachting beschikbaar zijn om online te streamen op verschillende platforms zoals Netflix en Amazon Prime. Fans kunnen uitkijken naar het zien van hun favoriete personages terugkeren met nieuwe krachten en vaardigheden, evenals kennismaken met nieuwe personages die hen zullen helpen bij deze missie.

Wat betreft de beoordeling, het is nog te vroeg om daarover te oordelen omdat er geen trailers of teasers zijn vrijgegeven tot nu toe. Maar we weten allemaal dat Dragon Ball-films altijd indruk maken op hun publiek en ons vermaken met spectaculaire animaties. De speelduur van Dragon Ball Super: Super Hero zou ongeveer twee uur moeten zijn.

Kortom, als je een fan bent van anime-actievolle films zoals Attack on Titan of Naruto, dan mag je deze film niet missen! Zorg ervoor dat je klaar bent om getuige te zijn van Goku’s nieuwste strijd terwijl hij samenwerkt met andere krijgers om de aarde opnieuw te redden!

Video: Dragon Ball Super: Super Hero New Trailer – Battle Now (2022)

Elmo
Elmohttps://www.ptindustrieelmanagement.nl/
Hallo, ik ben Elmo van ptindustrieelmanagement.nl. Als technologie-enthousiasteling, social media expert en fervent reiziger ben ik altijd op zoek naar de nieuwste trends en innovaties. Mijn passie ligt in het verkennen van de sociale impact en culturele ontdekkingen die voortkomen uit deze ontwikkelingen. Volg mijn blog voor een verfrissend perspectief op de kruising van technologie, social media, reizen en de wereld van morgen.

Reviews

Gerelateerde berichten