Een iPad herstarten

Na jarenlang batterijen op te laden, moet nu eindelijk het moment aan komen om een iPad te gebruiken. Maar hoe doe je dat? In dit artikel geven we een tutorial over het herstarten van je iPad.

Een iPad zonder thuisknop herstarten

Als je je iPad niet kan herstarten, dan heb je een probleem met de batterij of de connector. Het is belangrijk om hierachter te komen wat het probleem is en eventueel wat er nodig is om het probleem op te lossen.

  1. Ga naar de knop “Start” en druk daarna op “Power Off“.
  2. Trek de USB-kabel van je iPad los.
  3. Laat de USB-kabel los en schakel de powerbank in wanneer hij aangesloten wordt aan je computer via een USB-poortje in het huisvestingsysteem of op je bureau (of laptop). Je computer zal dan ook automatisch gaan als de powerbank volstroomt is met energie. Als dat niet zo is, dan moet je hem aansluiten door hem uit te schakelen en daarna weer in te schakelen op het apparaat dat verbinding maakt met je computer via een USB-poortje ervan af.
  4. Voer naar binnen alle toets nummers ingeschakeld op je iPad door ze in gedachten af te spreken.

Een iPad met een thuisknop opnieuw opstarten

Wil je je iPad weer opstarten? Dan is het handig om te weten hoe je dit doet. Als je de iPad met een thuisknop start, krijgt hij direct een nieuwe batterij. Daarnaast zal ook de harde schijf van het apparaat worden hersteld. Je kunt hierbij denken aan foto’s, muziek en andere documenten die op je iPad staan.

Video: iPad Pro: How to Force a Restart (Forced Restart)

iPad Pro: How to Force a Restart (Forced Restart)

Reviews

Gerelateerde berichten