nieuws

Turkish Aerospace Industries gaat digital twin implementeren

Engineering

Turkish Aerospace Industries wil een volledige digital twin implementeren in het productieproces. Turkish Aerospace Industries is het technologiecentrum van Turkije op het gebied van ontwerp, ontwikkeling, modernisering, productie, integratie en doorlopende ondersteuning.

Turkish Aerospace Industries gaat digital twin implementeren

Om de digital twin te implementeren heeft  Turkish Aerospace Industries gekozen voor  Siemens PLM Software. Siemens biedt support van geïntegreerde luchtvaartsystemen van vaste en draaivleugel-lucht platforms tot onbemande luchtvaartuigen en satellieten. Turkish Aerospace Industries breidt de samenwerking voor elf jaar uit en is van plan om diverse software van Siemens’ end-to-end digitale innovatieplatform te implementeren.
“Met software van Siemens kunnen we een digital twin van onze producten creëren en technische simulaties op deze producten toepassen”, aldus Temel Kotil, president en CEO van Turkish Aerospace Industries Inc. “De Turkse lucht- en ruimtevaartindustrie ziet veelbelovende mogelijkheden voor het ontwerp en de productie van eigen producten. Deze worden mogelijk gemaakt door de infrastructuur van Siemens op het gebied van de industrie.”

Meer artikelen over digital twin

Elke fabriek zijn ‘Digital Twin’

‘De digital twin wordt het grote project van 2018’

Reageer op dit artikel