nieuws

Boeing verstevigt digitaliseringsstrategie

Engineering

Boeing verstevigt haar digitaliseringsstrategie. Dat doet het bedrijf door de samenwerking met Siemens uit te breiden met Siemens Mentor Graphics-software. Dit is onderdeel van het Second Century Enterprise Systems (2CES) initiatief van Boeing om de lucht- en ruimtevaartindustrie voor te bereiden op de ontwikkelingen in de 21ste eeuw.

Boeing verstevigt digitaliseringsstrategie

Boeing wil ook de komende 100 jaar marktleider blijven in de industrie. Dit doen ze onder andere door gebruik te maken van de laatste ontwerp- en productietechnologieën van Siemens. Deze lange termijn overeenkomst biedt de nieuwste Siemens-technologie op het gebied van elektrisch systeemontwerp, elektronisch productontwerp en mechanische analyse. Dit dient als basis voor Boeing om consistent uitgebreide en innovatieve oplossingen te leveren aan zijn klanten.

Reageer op dit artikel