HomeCloudVerwijderenJe Facebook Dating-profiel verwijderen

Je Facebook Dating-profiel verwijderen

Ben je van plan om Facebook Dating te verwijderen? Misschien ben je niet langer geïnteresseerd in het vinden van een match via deze functie, of misschien heb je er gewoon genoeg van. Wat de reden ook is, we begrijpen dat het soms nodig kan zijn om afscheid te nemen. In dit artikel zullen we stap voor stap uitleggen hoe je jouw Facebook Dating-profiel kunt verwijderen en beantwoorden we andere veelgestelde vragen over deze feature. Dus als jij klaar bent om verder te gaan zonder Facebook Dating, laten we dan beginnen met het proces!

Stap voor stap verwijderen van Facebook Dating

Het verwijderen van je profiel is een vrij eenvoudig proces. Hier zijn de stappen die je moet volgen:

 1. Open de Facebook-app op je mobiele apparaat en ga naar het menu in de rechterbovenhoek.
 2. Zoek in het menu naar “Dating” en tik erop.
 3. Tik vervolgens op het pictogram van instellingen, dat zich bevindt in de rechterbovenhoek van het scherm.
 4. Scrol omlaag en selecteer “Algemeen“.
 5. Kies daarna “Account verwijderen” of “Profiel verwijderen“.
 6. Bevestig tot slot dat je wilt doorgaan met het verwijderingsproces door de instructies te volgen op het scherm.

Zodra deze stappen zijn voltooid, wordt jouw profiel permanent uit Facebook Dating gewist en kunnen andere gebruikers jou niet langer vinden via deze functie.

Onthoud wel dat als je besluit om later weer gebruik te maken van Facebook Dating, dan zal jij een nieuw profiel moeten aanmaken omdat alle informatie verloren gaat na permanente verwijdering!

Hoe Facebook Dating op de webversie te verwijderen?

Wil je jouw profiel op de webversie verwijderen? Dat kan eenvoudig in enkele stappen.

 1. Om te beginnen, log in op jouw Facebook-account en klik op het pijltje rechtsboven in de hoek van het scherm. Kies vervolgens “Dating” uit de lijst met opties.
 2. Eenmaal in de dating-applicatie, ga naar beneden naar het gedeelte “Profiel“. Hier zie je een pictogram van een tandwiel, dat staat voor instellingen. Klik erop om verder te gaan.
 3. Klik daarna op “Algemeen” en scrol helemaal naar beneden tot je bij “Accountinformatie” bent aangekomen. Daar vindt je de optie om jouw profiel permanent te verwijderen.
 4. Als je ervoor kiest om jouw profiel te verwijderen, zal deze actie onomkeerbaar zijn en zullen al uw gegevens definitief worden gewist – inclusief matches, berichten en andere persoonlijke informatie.

Onthoud dat na het volgen van deze stappen alle sporen van uw Facebook Dating-ervaring verdwenen zijn en u niet meer kunt terugkeren naar dit platform zonder een nieuw account aan te maken.

Kan ik mijn geschiedenis op Facebook Dating herstellen?

Als je besluit om je Facebook Dating-profiel te verwijderen, is het belangrijk om te weten dat dit ook al je chatgeschiedenis en matches in de app zal verwijderen. Dit betekent dat als je per ongeluk of opzettelijk de app hebt verwijderd zonder eerst een back-up van de gegevens te maken, deze niet hersteld kunnen worden.

Facebook Dating biedt momenteel geen mogelijkheid om automatisch een back-up van uw match- en chatgeschiedenis te maken. Het is daarom aanbevolen om regelmatig handmatige back-ups van deze gegevens te maken als u wilt voorkomen dat u ze verliest wanneer u uw account verwijdert.

Als u echter gewoon tijdelijk uw profiel wilt pauzeren en later weer activeren, kunt u ervoor kiezen om het account niet volledig te verwijderen. Op die manier blijft alle geschiedenis behouden en hoef je alleen maar in te loggen wanneer je klaar bent om weer aan de slag te gaan met Facebook Dating.

Hoewel er dus geen directe manier is om uw match- of chatgeschiedenis op Facebook Dating na het verwijderen terug te halen, zijn er toch verschillende stappen die u kunt nemen als voorzorgsmaatregelen tegen onbedoeld verlies van cruciale informatie.

Hoe kan ik mijn profiel opnieuw activeren?

Als je spijt hebt van het verwijderen van je profiel of als je besluit om het weer te gebruiken, kun je deze stappen volgen om het opnieuw te activeren:

 1. Log in bij Facebook en ga naar de Facebook Dating-functie.
 2. Tik op ‘Profiel maken‘ en volg de instructies om een ​​nieuw profiel aan te maken.
 3. Nadat u uw nieuwe profiel heeft gemaakt, kunt u beginnen met het matchen met andere singles.

Het is belangrijk op te merken dat als je ervoor kiest om je Facebook Dating-profiel opnieuw te activeren, alle geschiedenis die eraan gekoppeld was, niet kan worden hersteld. Je moet helemaal opnieuw beginnen met matchen en chatten.

Hopelijk hebben deze stappen geholpen bij het succesvol verwijderen of reactiveren van jouw Facebook Dating-profiel! Veel plezier met daten!

Video: How To Delete Facebook Dating Profile

Elmo
Elmohttps://www.ptindustrieelmanagement.nl/
Hallo, ik ben Elmo van ptindustrieelmanagement.nl. Als technologie-enthousiasteling, social media expert en fervent reiziger ben ik altijd op zoek naar de nieuwste trends en innovaties. Mijn passie ligt in het verkennen van de sociale impact en culturele ontdekkingen die voortkomen uit deze ontwikkelingen. Volg mijn blog voor een verfrissend perspectief op de kruising van technologie, social media, reizen en de wereld van morgen.

Reviews

Gerelateerde berichten