HomeGamingFarmVille 2 zonder Facebook

FarmVille 2 zonder Facebook

Sinds deze zomer is FarmVille 2 beschikbaar op Apple devices en Android-toestellen. Maar hoe speel je de game zonder Facebook? In dit artikel ga ik je vertellen hoe je het canaille kan spelen!

FarmVille 2 vereist geen Facebook-account

FarmVille 2 is een gratis online game waarin je het huis en de landbouw van je vrienden beheert. Je speelt op verschillende plekken in het land en kunt er ook uitbreiden met nieuwe bouwlocaties. Om in FarmVille 2 te spelen, dien je geen Facebook-account aan te maken.

Vereist FarmVille: Tropic Paradise Facebook nodig?

FarmVille 2 is een online spin-off van het gratis online game FarmVille. Het is een multiplayer spel waarin je zelf kunt bepalen hoeveel land, wegen en dorpjes je inzet. Deelnemers gaan aan wedstrijden om elkaar op te voeden met de beste bedrijven of om de meeste producten te verkopen. FarmVille 2 is geïnspireerd op de originele game en volgt hetzelfde principe: je plant fruit, groenten en voeding en verbouw je land tot vruchten, kruiden of bloemenparken. Om zelfstandig te spelen moet je ook niet facebook nodig hebben! Als lid van onze Facebookgroep speel je alleen maar bijgesloten games die ervoor zorgen dat alle leden samenhangende content bekijken.

Originele FarmVille op Zynga’s website

FarmVille 2 is een gratis online game van Zynga, bekend gespecialiseerd in het spelen van sociale games. Bij deze gratis online game hoort ook een originele FarmVille website, waar je meer over de game en de verschillende mogelijkheden kunt lezen. Op deze website vind je onder andere informatie over hoe je FarmVille 2 zonder Facebook speelt, tips voor het spelen van FarmVille en nieuws over updates aan de game. Je kunt ook contact opnemen met Zynga om vragen te stellen of ter feedback te geven.

Video: How can I play FarmVille without using Facebook?

Elmo
Elmohttps://www.ptindustrieelmanagement.nl/
Hallo, ik ben Elmo van ptindustrieelmanagement.nl. Als technologie-enthousiasteling, social media expert en fervent reiziger ben ik altijd op zoek naar de nieuwste trends en innovaties. Mijn passie ligt in het verkennen van de sociale impact en culturele ontdekkingen die voortkomen uit deze ontwikkelingen. Volg mijn blog voor een verfrissend perspectief op de kruising van technologie, social media, reizen en de wereld van morgen.

Reviews

Gerelateerde berichten