HomeFilms en seriesFoutcode 39 oplossen

Foutcode 39 oplossen

In dit artikel ga ik uitleggen wat Foutcode 39 is en wat u doet als u het tegenkomt. Wanneer je een video wilt bekijken of afspelen op je computer, krijg je tevens deze foutcode: ‘Het lukt momenteel niet om de video af te spelen…’

Oorzaak

Er is een probleem met de video die je wilt bekijken. Misschien is er ergens een fout opgetreden en kan het momenteel niet om de video af te spelen. Je kunt misschien helpen door meer informatie over de video te verzamelen of door contact op te nemen met de organisatie die de video heeft gemaakt.

Het probleem oplossen

Wat doe je als je ziet dat je foutcode 39 hebt en je niet weet wat er mis is? Dat kan een kwestie zijn van een momentopname die niet meer afgespeeld kan worden, of misschien wel maar met enorme beeldkwaliteit degradeert. Maar wat nu als je video geen Download to Play optie meer heeft?

Je kan verschillende opties onderzoeken:

  1. Klik op de bronnenknop om de video te verwijderen (of bekeken) en probeer dan na te gaan of er andere bronnen van de video beschikbaar zijn. Vul eventuele alternatieve bronnen in bij het ‘Bronnen’ venster. Het probleem oplossen kan hierdoor mogelijk worden.
  2. Probeer het later weer opnieuw te spelen door in de TV-cabine te klikken op ‘Toon videoclip‘. Misschien is er dan wel nog een andere manier om de video af te spelen. Wees flexibel!

Video: How to Watch Unavailable YouTube Videos?

Elmo
Elmohttps://www.ptindustrieelmanagement.nl/
Hallo, ik ben Elmo van ptindustrieelmanagement.nl. Als technologie-enthousiasteling, social media expert en fervent reiziger ben ik altijd op zoek naar de nieuwste trends en innovaties. Mijn passie ligt in het verkennen van de sociale impact en culturele ontdekkingen die voortkomen uit deze ontwikkelingen. Volg mijn blog voor een verfrissend perspectief op de kruising van technologie, social media, reizen en de wereld van morgen.

Reviews

Gerelateerde berichten