Gedownloade bestanden op Samsung

Samsung telefoons zijn erg populair en daardoor is er behoefte aan gedownloade bestanden en een mooie bestanden map. Hieronder vind je alle informatie die je nodig hebt om deze dingen te doen.

Waar vind ik mijn bestanden

Wanneer je op je Samsung telefoon naar je bestanden kijkt, ziet er een map van verschillende categorieën op met daarin de bestanden die je bezit. Hieronder staat een overzicht van wat in elke categorie te vinden is:

  • Bestandsnamen: Dit is de lijst met de naam van het bestand dat je nodig hebt om het programma Maps te openen of waarmee je gaat surfen.
  • Bestandsgrootte: Deze lijst vertellt hoeveel gedownloade megabyte’s het bestand biedt en welke taal het bestand afspeelt (als dit niet kan worden afgespeeld dan is hier ‘N/A’). Je zult ook hier wel altijd de gemiste mapgegevens vinden. Als er meerdere languages zijn, dan voeg ik hier per volgende taal bij elkaar de grootte aan toe.

Uw bestanden vinden

Om uw gedownloade bestanden te kunnen vinden op uw Samsung telefoon, moet u de map van bestanden openen. Klik op het tricorder icon in de topkant van het scherm en kies Bestandsopties > Map vanbestanden. Hier kunt u alle gedownloade bestanden terugvinden die in de laatste 7 dagen op uw telefoon waren geïnstalleerd.

Verwijderde bestanden herstellen

Als je een Samsung telefoon hebt dan weet je dat er regelmatig bestanden verwijderd worden. Je kan deze bestanden herstellen door ze op te laden in je telefoon of naar een computer te halen en daarna uit te plaatsen.

Je vindt hieronder de belangrijkste manieren om bestanden op je Samsung telefoon of computer te herstellen:

1. Laden van de bestanden in je telefoon: Als je een sleuteltrekker hebt, kun je de bestanden ook naar boven halen door hem in het slot te drukken. Bij mobiele toestellen is dit vaak via een SD-kaartje mogelijk. Je kunt ook gebruik maken van AirSync, waarbij Dropbox automatisch alle bestandsbestanddetails overneemt. Helaas zijn sommige softwarevarianten niet ondersteund door AirSync en dan moet je handmatig opteren voor het laden van de bestanden in je telefoon.

2. Download af op computer

Video: Bestanden terugvinden die op je telefoon zijn opgeslagen | Samsung & You

Bestanden terugvinden die op je telefoon zijn opgeslagen | Samsung & You

Reviews

Gerelateerde berichten