HomeCloudGesplitst scherm in Safari

Gesplitst scherm in Safari

Safari is een gratis browser die beschikbaar is voor iOS- devices zoals iPads. Bij het gebruik van Safari op je iPad, zal je vaak merken dat je scherm in tweeën wordt gesplitst. Dit is een functie die je kunt gebruiken om verschillende pagina’s te bekijken op één scherm. In dit artikel lees je hoe je deze Split Screen in Safari kunt activeren.

Twee Safari-vensters bekijken op de iPad

Twee Safari-vensters bekijken op de iPad is mogelijk door in het venstermenu te klikken op “Vestigingbeschikbare apparaten” en dan in het venster “Toetsenbord en besturingssysteem” te kiezen en dan “Safari” te selecteren. Op deze manier kan er dus een tweede Safari- venster geopend worden, die anders ingesteld is dan de normale. In dit tweede Safari-venster zijn alle navigaties verwerkt naar links of rechts, alsook alle toetsen die aanwezig zijn op het toetsenbord van je MacBook of iMac.

Split View sluiten

Ze zijn er in alle soorten en maten: iPad-apps met een gesplitst beeldscherm. De meeste zijn ideaal voor het plannen van je dag of het bekijken van nuttige informatie. Maar soms is het handiger om deze apps te gebruiken door twee personen tegelijk op je iPad aan te sluiten.

  1. Ga naar Safari en druk op de knop “Screens” ernaast.
  2. Klik nu op de tab “Aanwezigheid” ernaast en selecteer “Split View“.
  3. Je kunt nu de app die je wilt gebruiken splitscreen-mode instellen door op de binnenzijde van het scherm naar beneden te scrollen totdat ze verschijnt, onderaan dan klikken en “Splitscreen-instelling” vervolgens invullen. Het scherm kan nu getoond worden aan beide personen die samenwerken, zoals dat ook doorgaans als volgt gebeurt.

Video: iPadOS 15: Use Safari Split View on iPad and Get Rid of it!

Elmo
Elmohttps://www.ptindustrieelmanagement.nl/
Hallo, ik ben Elmo van ptindustrieelmanagement.nl. Als technologie-enthousiasteling, social media expert en fervent reiziger ben ik altijd op zoek naar de nieuwste trends en innovaties. Mijn passie ligt in het verkennen van de sociale impact en culturele ontdekkingen die voortkomen uit deze ontwikkelingen. Volg mijn blog voor een verfrissend perspectief op de kruising van technologie, social media, reizen en de wereld van morgen.

Reviews

Gerelateerde berichten