HomeAutomatiseringMicrosoftGetal aftrekken in Excel

Getal aftrekken in Excel

In dit artikel laten we u zien hoe u in Excel een getal uit een cel haalt. We beginnen met een uitleg van de verschillende manieren waarop u deze taak kunt aanpakken en vervolgens lopen we door een voorbeeld. Ten slotte geven we enkele tips over hoe u uw vaardigheden bij het werken met Excel kunt verbeteren.

Trek een getal af van een cel bereik met de functie Plakken Speciaal

Het af trekken van getallen uit een cel bereik met de functie plakken speciaal is heel eenvoudig in Excel. Naast de functie plakken speciaal zijn er ook andere manieren om getallen uit een cel bereik te krijgen. Er zijn bijvoorbeeld de functies tellervalue en codescherm, die wel wat meer mogelijkheden bieden. Het hangt dan ook af van wat je precies wilt bereiken.

Trek een getal af van een cel bereik met een formule

Het berekenen van een celbereik in Excel is relatief eenvoudig met behulp van een formule. Er zijn verschillende manieren om dit te doen, maar hieronder wordt besproken hoe je het beste kan trekken van een celbereik met behulp van een formule.

Wat je nodig hebt voor het berekenen van de celbereik:

  • Een cel bereik in Excel;
  • De geografische coördinaten op datum en tijd;
  • De berekeningsformule.

Kies eerst de coördinaten op datum en tijd die je kunt gebruiken. Dit zijn vaak de coördinaten waarop jouw locatie ligt. Pak zo nodig de GPS-coördinaten aan. Ga na of er elders andere relevante informatie op staat, bijvoorbeeld papierwerk of digitale kaarten. Als alles goed duidelijk is, ga dan verder met het berekenen van de cel bereik.

Video: How to Subtract a number from multiple numbers in Excel

Elmo
Elmohttps://www.ptindustrieelmanagement.nl/
Hallo, ik ben Elmo van ptindustrieelmanagement.nl. Als technologie-enthousiasteling, social media expert en fervent reiziger ben ik altijd op zoek naar de nieuwste trends en innovaties. Mijn passie ligt in het verkennen van de sociale impact en culturele ontdekkingen die voortkomen uit deze ontwikkelingen. Volg mijn blog voor een verfrissend perspectief op de kruising van technologie, social media, reizen en de wereld van morgen.

Reviews

Gerelateerde berichten