HomeCloudKoppelenGoogle Agenda delen: hoe kan dit makkelijk?

Google Agenda delen: hoe kan dit makkelijk?

Wil jij efficiënter werken en je afspraken gemakkelijk delen met collega’s, vrienden of familie? Dan is Google Agenda delen dé oplossing voor jou! In deze blogpost leggen we stap voor stap uit hoe je dit kunt fixen. Het wordt tijd om afscheid te nemen van onnodige miscommunicatie en dubbele boekingen. Lees snel verder en ontdek hoe ook jij eenvoudig jouw agenda kunt delen via Google!

Hoe kun je een Google Agenda delen?

Mensen vragen vaak hoe ze een Google Agenda kunnen delen met anderen. Het is eigenlijk heel simpel! Je kunt je agenda delen met iedereen die je maar wilt, zolang zij ook een Google-account hebben. Op deze manier kunnen ze alle gebeurtenissen in jouw agenda bekijken, en eventueel ook aanpassingen maken of nieuwe gebeurtenissen toevoegen.

Om je agenda te delen, ga je naar de pagina waarop je agenda staat weergegeven. Klik dan linksboven op het menu-icoontje (de drie stippeltjes) en selecteer ‘Agenda delen‘. Er verschijnt nu een pop-up venster waarin je de gebruikers kunt toevoegen met wie je jouw agenda wilt delen. Voer hier de emailadres(sen) in van de gebruikers waarmee je wilt delen, selecteer onderaan het venster wat voor soort toegang ze moet(den) hebben tot jouw agenda.

Gedeelde Google Agenda toevoegen aan je iPhone of Android telefoon

Als je een Google Agenda wilt delen met anderen, kun je die gewoon toevoegen aan je telefoon. Het is heel eenvoudig om dit te doen op je iPhone of Android toestel. Om een gedeelde Google Agenda toe te voegen aan je iPhone of iPad:

  1. Ga naar de App Store en zoek naar ‘Google Agenda’. Download en installeer de app.
  2. Open de app en log in met je Google-accountgegevens.
  3. Tik in het hoofdscherm op het plusje rechtsbovenin.
  4. Selecteer ‘Nieuwe agenda maken’.
  5. Geef de agenda een naam en beschrijving (optioneel).
  6. Tik onderaan op ‘Maken’. Je bent nu klaar om de agenda te delen!

Video: Een Google Agenda delen: zo doe je dat!

Elmo
Elmohttps://www.ptindustrieelmanagement.nl/
Hallo, ik ben Elmo van ptindustrieelmanagement.nl. Als technologie-enthousiasteling, social media expert en fervent reiziger ben ik altijd op zoek naar de nieuwste trends en innovaties. Mijn passie ligt in het verkennen van de sociale impact en culturele ontdekkingen die voortkomen uit deze ontwikkelingen. Volg mijn blog voor een verfrissend perspectief op de kruising van technologie, social media, reizen en de wereld van morgen.

Reviews

Gerelateerde berichten