HomeIoTGoogle HomeGoogle App en Android toestellen

Google App en Android toestellen

Veel Android gebruikers hebben tegenwoordig last van problemen met de Google App op hun toestellen. Gebruikers melden dat de app alsmaar crasht, of trage prestaties levert. In dit artikel kijken we naar wat de oorzaak hiervan is, en hoe je deze problemen het beste kunt oplossen.

Oplossing: verwijder updates Google App

Als je Google App op je Android toestel hebt geïnstalleerd, is het belangrijk om de app regelmatig te updaten. Echter, soms kunnen er problemen ontstaan tijdens het updateproces. In dit geval is het aan te raden om de updates van de app te verwijderen en opnieuw te installeren. Dit kan door de volgende stappen te volgen:

  1. Ga naar Instellingen > Algemeen > Apps of Toepassingen.
  2. Selecteer Google App in de lijst met apps.
  3. Klik op Opschonen of Verwijderen onder in het scherm.
  4. Bevestig dat je de app wilt verwijderen door op Ja te klikken.

Updates beheren

Als je een Android-toestel gebruikt, is het belangrijk om de Google App up-to-date te houden. De app bevat namelijk veel belangrijke functies, zoals de zoekfunctie en de Google Now-kaarten. Helaas hebben sommige gebruikers groot problemen met de app op hun toestellen.

Andere oplossingen en workarounds met wisselend succes

Er zijn een aantal trucjes die gebruikers hebben geprobeerd om het probleem op te lossen, maar met wisselend succes. Sommigen hebben bijvoorbeeld de app verwijderd en opnieuw geïnstalleerd, maar dat lost het probleem niet altijd op. Anderen hebben geprobeerd de cache van de app leeg te maken, maar ook dat werkte niet voor iedereen.

Video: Gps-problemen met je Android-smartphone? Zo los je ze op

Gps-problemen met je Android-smartphone? Zo los je ze op

Reviews

Gerelateerde berichten