HomeAutomatiseringAppleGoogle Home-app op Mac

Google Home-app op Mac

Google Home-app is een aanbieder van content die je kan gebruiken om op je Mac informatie te vinden over producten en diensten van Google. Je kunt nu informatie vinden over films, liederen, restauranteigenschappen en nog veel meer. Ga naar de website van Google Home-app om ermee te starten.

Google Chrome gebruiken voor Google Home

Google Chrome is een van de best bekende web browsers. Ook kan Google Home- app worden gebruikt om alle informatie over uw computer of laptop op te vangen. Dit kunt u doen door eenvoudig in het browservenster te typen: https://www.google.com/intl/nl_NL/home/.

Google Home-app op Mac gebruiken via een Android-emulator

Het gebruik van Google Home-app op Mac kan ook via een Android-emulator worden uitgevoerd. Dit is met name handig als u niet wilt dat uw Mac in te zien krijgt wat u doet met Google Home-app.

Een Android-emulator voor Mac kan worden gedownload via het internet. Veel mensen gebruiken het emulator van Google Chrome om Android apps te gebruiken, maar er zijn ook andere emulators beschikbaar zoals het emulator van iPhone of iPad.

Wanneer de emulator is geïnstalleerd en geopend, moet er eerst een account worden aangemaakt bij Google. Daarnaast dient er betaald te worden voor de licentie om de app te gebruiken en moet men zich registreren bij Google+. Na registratie bent u opgeschrikt door een screen die verzekert dat alle data veilig is bewaard en blijft.

Verschillen met het gebruik van een Android- of iOS-apparaat

Het gebruik van Google Home op uw Mac kan verschillen met het gebruik van de app op uw Android- of iOS-apparaat. Zo is er bijvoorbeeld een verschil in voice recognition: deze laatste is beter dan bij Google Home. U kunt ook verschillen ervan houden welke apps beschikbaar zijn voor het invoeren van gegevens: bij Google Home zijn dit alleen YouTube, Gmail en Chrome, terwijl die apps volgens Apple niet beschikbaar zijn voor invoering van gegevens via Siri. Daarnaast is er ook sprake van verschillen in functies: zo kan Google Home meerdere aansluitingen ontvangen, terwijl Siri slechts één kan ontvangen.

Video: Hoe sluit ik een apparaat aan op Google Home?

Elmo
Elmohttps://www.ptindustrieelmanagement.nl/
Hallo, ik ben Elmo van ptindustrieelmanagement.nl. Als technologie-enthousiasteling, social media expert en fervent reiziger ben ik altijd op zoek naar de nieuwste trends en innovaties. Mijn passie ligt in het verkennen van de sociale impact en culturele ontdekkingen die voortkomen uit deze ontwikkelingen. Volg mijn blog voor een verfrissend perspectief op de kruising van technologie, social media, reizen en de wereld van morgen.

Reviews

Gerelateerde berichten