HomeIoTGoogle HomeGoogle Home op Sonos-luidsprekers

Google Home op Sonos-luidsprekers

Wanneer je een nieuwe serie Sonos-luidsprekers hebt geïnstalleerd, kan Google Home om je te woord staan. Zo kun je luisteren naar muziek bij je thuis of in de keuken. Heb je een Google Home-geheugen en een Sonos-luidspreker? Dan weet je wat to do!

Zijn Sonos en Google Home compatibel?

Google Home is compatibel met Sonos-luidsprekers. Je kunt hem aansluiten op het internet of op een van de Sonos-luidsprekers in huis. Als je Google Home en je Sonos-luidspreker niet tegelijkertijd bezet hebt, kan je Google Home overstelpen met muziek uit een ander apparaat of via Spotify.

Kun je Sonos Move verbinden met Google Home?

Google Home is een streamingdienst van Google. Door hem in te schakelen op je televisie, kun je films en series op tijd bekijken. Ook kan je door middel van voice commands je multimedia-inrichting bedienen. Zo kun je bijvoorbeeld luisteren naar muziek of films op de laatste update afstemmen. Heb je een Sonos-luidspreker? Dan is het heel gemakkelijk om hem aan te sluiten op Google Home.

Je moet alleen weten dat Google Home verbinding kan maken met Wi-Fi en Bluetooth (of hi-fi afstandsbediening). Je moet dus niet bang zijn dat hij overbodig wordt als alles verbonden is met een internetverbinding. Je hoeft ook geen speciale software of apparaten te downloaden voor het verbinden van de Sonos met Google Home.

Kun je Sonos-luidsprekers groeperen met Google Home?

Google Home is een van de meest populaire smart speakers op het moment en kan dus heel goed aansluiten op Sonos-luidsprekers. Er zijn verschillende manieren om Google Home met Sonos-luidsprekers te verbinden. Je kunt ervoor kiezen om dit geheel in Google Home zelf te doen of je kan het ook doen door een appje te downloaden, zoals de app ZoekSonos.

Je kunt Google Home laten vragen of je de speaker wilt aansluiten op je computer (of mobiel). Als je dan akkoord geeft, wordt er een link naar de Sonos-app gezonden, waarna Google Home automatisch bezig is met aansluiting. Je kunt ook direct overgaan naar het grootste scherm van de app en daar begint Google Home aan het synchronizationproces. Hierna volgt nog eens 10 minuten wachten totdat alle Sonos-applicaties volgens plan gelanceerd zijn.

Video: How to link Sonos to Google Home

Elmo
Elmohttps://www.ptindustrieelmanagement.nl/
Hallo, ik ben Elmo van ptindustrieelmanagement.nl. Als technologie-enthousiasteling, social media expert en fervent reiziger ben ik altijd op zoek naar de nieuwste trends en innovaties. Mijn passie ligt in het verkennen van de sociale impact en culturele ontdekkingen die voortkomen uit deze ontwikkelingen. Volg mijn blog voor een verfrissend perspectief op de kruising van technologie, social media, reizen en de wereld van morgen.

Reviews

Gerelateerde berichten