HomeAutomatiseringVirtueel wandelen in Google Street View

Virtueel wandelen in Google Street View

Street View is een fascinerend project waar Google al jaren aan werkt. Hiermee kun je stadsdelen, steden en zelfs landen in 3D verkennen door simpelweg je camera op de grond te richten. Dit artikel neemt je mee op een virtuele wandeling met Street View.

Wat is Street View?

Google Street View is een digitale versie van uw woon- of verblijfplaats. Door het gebruik van camera’s op een motorrijdersysteem kan Google iedere straat, plek en eventueel huis in de wereld bekijken. Dit zijn zo’n 6000 plaatsen per dag!

Street View openen

Google heeft een nieuwe optie toegevoegd aan Street View, waarmee bezoekers de mogelijkheid krijgen om virtueel te wandelen in de kaart. Hierdoor is het mogelijk om door de straten van verschillende steden in Amerika en Europa te lopen. Google wil hiermee laten zien hoe locaties eruit zien als ze geopenst werden voor Street View. In het kort: dit is een heel interessante functie voordieven die misschien wel wat meer vertrouwen wil opbrengen in Google Maps.

Wanneer je virtueel wandelt in Google Street View, bevind je je dan in een 360°-beeld. Hierdoor kun je alle mogelijkheden onderzoeken en probeer jezelf naar believen los te maken van de omgeving. Je kunt zo het gevoel krijgen alsof je opgesloten bent tussen twee oppervlakken die elkaar verbonden houden maar ook losmaken van elkaar proberen. Hierdoor creëer je eigen plekje in de wereld, dat anders misschien niet te vinden was geweest.

Video: De voordelen van Google maps, satellietbeelden en Street View

Elmo
Elmohttps://www.ptindustrieelmanagement.nl/
Hallo, ik ben Elmo van ptindustrieelmanagement.nl. Als technologie-enthousiasteling, social media expert en fervent reiziger ben ik altijd op zoek naar de nieuwste trends en innovaties. Mijn passie ligt in het verkennen van de sociale impact en culturele ontdekkingen die voortkomen uit deze ontwikkelingen. Volg mijn blog voor een verfrissend perspectief op de kruising van technologie, social media, reizen en de wereld van morgen.

Reviews

Gerelateerde berichten