HomeCloudVerwijderenHoe verwijder ik mijn TikTok account definitief?

Hoe verwijder ik mijn TikTok account definitief?

TikTok is een populaire app waarmee gebruikers hun korte videoclips kunnen delen. Ondanks het feit dat veel mensen graag gebruikmaken van deze app, kan het soms nodig zijn om je account te verwijderen. In deze artikel leer je hoe je je TikTok-account definitief kunt verwijderen.

TikTok verwijderen

Als eerste moet je inloggen op de app met je gebruikersnaam en wachtwoord. Vervolgens ga je naar het menu, door rechtsboven op het driehoekje te tikken. Daar vind je de optie ‘Accountinstellingen‘. Onderaan de pagina zie je nu de knop ‘Account definitief verwijderen‘. Als je daarop tikt, krijg je nog een keer de vraag of je zeker weet dat je je account wilt verwijderen. Bevestig door opnieuw op ‘Account definitief verwijderen’ te tikken en dan is het klaar! Je TikTok account is nu verwijderd.

Gegevens van je TikTok-account downloaden

Om je TikTok-account te verwijderen, moet je eerst de gegevens van je account downloaden. Dit kan door op het icoon met drie puntjes in de rechterbovenhoek van het scherm te klikken en vervolgens naar Instellingen te gaan. Onder Accountdownload kun je dan kiezen welke gegevens je wilt downloaden. TikTok zal vervolgens een zip-bestand met alle geselecteerde gegevens aanmaken en naar je e-mailadres sturen.

TikTok-account verwijderen op je mobiel

Volg de onderstaande stappen om ervoor te zorgen dat uw account correct wordt verwijderd:

  1. Ga naar de instellingen van uw app en tik op Accountverificatie.
  2. Tik op Account definitief verwijderen.
  3. Bevestig dat u uw account wilt verwijderen door op Ja te tikken.

TikTok-account verwijderen op je computer

Om je TikTok-account op je computer te verwijderen, volg je deze stappen:

  1. Ga naar de website van TikTok en log in met je accountgegevens.
  2. Klik bovenaan het scherm op het tandwielpictogram om naar de instellingenpagina te gaan.
  3. Scrol naar beneden en klik onderaan de pagina op de optie ‘Accountverwijdering‘.
  4. Bevestig dat je je account wilt verwijderen door op ‘Verwijder account‘ te klikken.

Laatste stap

Nadat je alle bovenstaande stappen hebt uitgevoerd, is je TikTok-account definitief verwijderd. Om er zeker van te zijn dat dit het geval is, kun je de app opnieuw installeren en inloggen met je accountgegevens. Als je een bericht krijgt dat er geen account is gevonden met die inloggegevens, is alles goed gegaan en is je account definitief verwijderd.

Video: How To Delete TikTok Account – 2023 Update

Elmo
Elmohttps://www.ptindustrieelmanagement.nl/
Hallo, ik ben Elmo van ptindustrieelmanagement.nl. Als technologie-enthousiasteling, social media expert en fervent reiziger ben ik altijd op zoek naar de nieuwste trends en innovaties. Mijn passie ligt in het verkennen van de sociale impact en culturele ontdekkingen die voortkomen uit deze ontwikkelingen. Volg mijn blog voor een verfrissend perspectief op de kruising van technologie, social media, reizen en de wereld van morgen.

Reviews

Gerelateerde berichten