HomeAutomatiseringMicrosoftHoe verwijder je je Outlook account?

Hoe verwijder je je Outlook account?

Microsoft Outlook is een veelgebruikt e-mailsysteem, maar soms kan het nodig zijn om je account te verwijderen. In dit artikel leggen we stap voor stap uit hoe je dat doet.

Outlook.com verwijderen van de computer

outlook.com verwijderen van de computer Als u uw outlook.com-account wilt verwijderen, kunt u de verschillende instructies gebruiken. We raden echter aan om eerst een back-up van al uw gegevens te maken, zodat u ze later nog kunt herstellen als dat nodig is.

Outlook.com wachtwoord vergeten

Wanneer je het wachtwoord van je Outlook-account vergeten bent, kun je de volgende stappen nemen om het opnieuw in te stellen:

  1. Ga naar de Outlook.com-inlogpagina en klik onder ‘Wachtwoord vergeten?‘ op de link ‘Ik weet mijn wachtwoord niet‘.
  2. Vul je gebruikersnaam of e-mailadres in en klik op ‘Volgende‘.
  3. Je ontvangt nu een e-mail met instructies om je wachtwoord opnieuw in te stellen. Klik op de link in die e-mail en volg de aanwijzingen.

Uw Gmail-account permanent deactiveren of verwijderen

U kunt ervoor kiezen om uw Gmail-account permanent te deactiveren of te verwijderen. Als u ervoor kiest om uw account te deactiveren, worden alle e-mails en contacten die zijn opgeslagen in uw account verwijderd. U kunt uw account echter weer activeren door in te loggen met uw gebruikersnaam en wachtwoord. Als u ervoor kiest om uw account definitief te verwijderen, worden alle e-mails en contacten die zijn opgeslagen in uw account permanent verwijderd.

Video: How To Delete Outlook Account Permanently 2021 | Close Outlook Account Permanently | Outlook.com

How To Delete Outlook Account Permanently 2021 | Close Outlook Account Permanently | Outlook.com

Reviews

Gerelateerde berichten