HomeSocial MediaIemand taggen op sociale media

Iemand taggen op sociale media

Als je iemand tagged op sociale media, is dat een manier om hen te noemen in een bericht of post. Het is een korte en gemakkelijke manier om mensen in je bericht te betrekken, zonder dat je ze allemaal hoeft op te noemen. Als je iemand wilt taggen op sociale media, moet je weten hoe je dat moet doen.

Wat is taggen?

Als je iemand tagt op sociale media, dan plaats je een link naar die persoon in je bericht. Dit is een manier om mensen te laten weten dat je aan hen denkt of dat je iets met hen wilt delen. Het kan ook een leuke manier zijn om mensen bij elkaar te brengen.

Waarom taggen?

Als je iemand tagt in een post op sociale media, zorg je ervoor dat die persoon op de hoogte is van de post. Dit is handig als je bijvoorbeeld wilt dat diegene iets in de post aanpast of erop reageert. Een ander voordeel van taggen is dat de post meer bereik heeft: als iemand jouw post leuk vindt en diegene besluit jouw vriend of volger te taggen, komt jouw post ook bij die persoon terecht. Op die manier kunnen mensen jouw post gemakkelijker vinden en delen met anderen.

Taggen met een apenstaartje

Wanneer je iemand wilt taggen op sociale media, voeg je gewoon een apenstaartje toe aan zijn of haar naam. Dit is een snelle en eenvoudige manier om iemand te taggen in een post of foto.

Taggen op Instagram

Als je iemand wilt taggen op Instagram, moet je eerst naar zijn of haar profiel gaan. Vervolgens klik je op de knop ‘Meer‘ onder aan het scherm. Er verschijnt nu een menu met de optie ‘Taggen in foto‘. Klik hierop en plaats vervolgens het label op de juiste plek op de foto.

Video: Hoe tag je iemand op Facebook

Hoe tag je iemand op Facebook

Reviews

Gerelateerde berichten