HomeAutomatiseringAppleiMac in Doelbeeldscherm-modus

iMac in Doelbeeldscherm-modus

In dit artikel lees je hoe je een iMac in de modus Doelbeeldscherm kunt gebruiken om foto’s of video’s te bekijken. Je kunt deze modus aanvullen met extra functies, zoals het vergroten van het beeld.

De modus Doelbeeldscherm gebruiken

Het gebruik van het modus Doelbeeldscherm is een goed idee voor iMac-gebruikers. Dit scherm biedt veel meer mogelijkheden dan het standaardscherm en is speciaal ontworpen voor het bewerken van foto’s en video’s. Hieronder geven we een aantal tips om dit scherm te gebruiken.

  1. Ga naar de pagina die het scherm bedient: Deze pagina staat direct naast de toetsenbord.
  2. Wanneer je in deze pagina bent, kun je verschillende opties selecteren: Je kunt bijvoorbeeld filteren op categorieën of afbeeldingen, of je kunt zoeken naar foto’s of video’s. Als je naar een foto gaat, zie je verschillende typen beeldbestanden: JPEGs, PNGs, GIFs en AVI videos. Daarnaast zijn er ook bestandsnamen voor RAW-images.

De helderheid en het geluid regelen

Als uw iMac niet helder meer schermt, of het geluid te zacht is, dan kan het probleem met de modus Doelbeeldscherm opgelost worden. Hieronder staat een aantal tips om uw beeldscherm duidelijker en geluidloos te maken:

  1. Ga in System Preferences > Displays en druk op de knop “Scalability” om deze te openen. Klik hierna op “Display Mode.”
  2. Hierin kunt u de modus van uw beeldscherm kiezen, zoals Normaal of Verzadigd. Als u normaal wilt gaan displayen, druk dan op de knop “Resolution” om het bereik van uw beeldscherm in pixels af te stemmen. Klik daarna weer op “Display Mode.” Als het verzadigd wil worden, druk dan eveneens op de knop “Resolution” om het bereik naar beneden af te stemmen tot 800×600 pixels. Druk vervolgens weer op de knop “Display Mode.”
  3. Kies nu voor “Doelbeeldscherm.”

Video: How to Use Your iMac in Target Display Mode

How to Use Your iMac in Target Display Mode

Reviews

Gerelateerde berichten